Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Coming soon: Stoer & Chique!

  Webshops schieten als padden­stoelen uit de grond, maar de behoefte aan fysieke winkels die zich onderscheiden wordt alleen maar groter. De consument wil nog steeds verwend en geprikkeld worden door inspirerende winkels waar hij zo naar binnen kan lopen.

  ‘De consument wil een beleving en daar wil ik met onze nieuwe winkel Stoer & Chique op inspelen. Stoer & Chique wordt een hippe en inspirerende winkel waar we producten aanbieden volgens de laatste trends op het gebied van interieur, lifestyle en fashion. Maar… onze winkel biedt meer dan alleen prachtige producten: het zorgt voor een beleving en een flinke dosis inspiratie!, vertelt eigenaresse Ingrid van Bakel enthousiast.

  Veelzijdig interieuradvies
  Het is mijn missie om een winkel op te zetten die hip, trendy, stoer, chique én toegankelijk is. Ik wil mensen inspireren met mijn stijl. Naast alle producten die ik ga verkopen, geef ik ook interieuradviezen. Of jouw voorkeur nu uitgaat naar een landelijk interieur, een vintage inrichting of juist een Scandinavische stijl: ik denk creatief met je mee zodat je volledig geïnspireerd weer naar huis gaat.
  In de winkel gaat de nadruk liggen op persoonlijke aandacht en stijlbeleving.
  Ben je al benieuwd? Ik hoop je snel te ontmoeten!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply