Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Contact leggen met de ziel van een ander
  Rate this post

  Heb jij het weleens gehad, dat je aan iemand dacht en prompt belt de persoon jou op? Of dat je ergens binnenstapt en voelt dat er net een ruzie heeft plaatsgevonden? Of misschien merk je aan een geliefde dat hij of zij verdrietig is, zonder dat deze iets gezegd heeft of iets heeft laten merken? Of je hebt sterk het gevoel dat je vandaag niet je normale route moet nemen om er achteraf achter te komen dat je anders in een kilometerslange file zou hebben gestaan. Als jij dit herkent, dan ben je onbewust bezig met het invoelen, of afstemmen op een ander of een situatie. 

  De Luisterkind®methode gaat over afstemmen op de ander. Het is een methode waarbij je op energetisch niveau een gesprek met de ander voert. De naam doet vermoeden dat het gaat om luisteren en om kinderen. Je zou het zo kunnen omschrijven, maar dan doe je de methodiek daarmee geen recht. Het is veel meer dan luisteren in de energie naar kinderen. Het is een volwaardig gesprek aangaan met een kind of een volwassene. Het is contact leggen met het onbewuste weten, de ziel, van de ander, waar alle oplossingen reeds voorhanden zijn. Het is een gesprek voeren met het innerlijke weten van de ander. Het is ook teruggaan naar het verleden van de ander, het opruimen van blokkades en het zoeken naar oplossingen van problemen.

  Klinkt misschien als hocus pocus voor velen, maar dat is het niet. Want iedereen heeft het in zich om in de energie in gesprek te gaan met de ander of met zichzelf.

  Gesprek op een ander niveau
  Je zou het gesprek kunnen vergelijken met een meditatief moment waarin je zelf tot antwoorden komt. Omdat wij (Luisterkind werkers) in de energie een gesprek voeren met een kind of volwassene, is het kind / de volwassene beter in staat om aan te geven waar die mee zit. We voeren een gesprek op een ander niveau, in een andere trilling dan wat wij gewend zijn in onze verbale communicatie. In dit gesprek luisteren wij los van alle oordelen en vooroordelen, los van alle kaders en etiketten.

  Voor iedereen geschikt
  De Luisterkind methode is voor iedereen geschikt. Het is bij uitstek geschikt voor zij die zich moeilijk kunnen uiten, zoals heel kleine kinderen (baby’s) en comapatiënten, omdat wij niet op de gebruikelijke verbale manier communiceren, maar in de energie communiceren. Er zijn zelfs modules van de Luisterkind methode waar je met het ongeboren kind communiceert en waar je met dierbare overledenen communiceert die graag hun boodschap willen doorgeven aan respectievelijk hun aanstaande ouders en nabestaanden. Er is dus veel mogelijk met de Luisterkind methode.

  Resultaten
  De resultaten van een Luisterkind®afstemming zijn uiteenlopend:

  – Angsten bij kinderen die verleden tijd zijn.
  – Een druk kind dat weer in balans is en tot rust gekomen is.
  – Kinderen die weer in hun bedje willen slapen of rustig kunnen doorslapen.
  – Volwassenen die door de afstemming weer richting hebben gekregen in hun leven, of die de oorzaak van hun angsten of neerslachtigheid eindelijk kennen en nu weten hoe zij deze kunnen aanpakken.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply