Rate this post
 • Cosmetica vandaag
  Rate this post

  Vandaag de dag gebruikt een vrouw gemiddeld 12 cosmeticaproducten per dag. In de meeste cosmeticaproducten zitten chemische stoffen (veelal conserveringssubstanties), die net niet schadelijk genoeg zijn en dus door de mazen van de wet van de Voedsel- en Warenautoriteit komt. Producten die ook jij waarschijnlijk dagelijks gebruikt. Hierin zitten ook kleine plastic bolletjes die via het rioolwater uiteindelijk ook weer in de zee uitmonden. Zijn deze producten zo ‘gezond’ als beweerd wordt op de verpakking? Waarschijnlijk niet, want wist je dat cosmetica als ‘natuurlijke cosmetica’ mag worden verkocht met slechts een paar procent natuurlijke stoffen?! Hoe zuiver is het dan nog?

  Mijn advies voor jou is om beter te gaan ­opletten! Je gebruikt producten om jezelf te verzorgen. Ik publiceer dit artikel om jou hierbij goed te begeleiden! Met het jezelf verzorgen is niks mis, maar ik wil je vragen dan ook góéd voor jezelf te zorgen. Kies voor 100% écht natuurzuivere cosmeticaproducten! De producten met de keurmerken Natrue en BDIH bevatten geen synthetische conserveringsmiddelen, geen synthetische geur- en kleurstoffen en worden uiteraard niet op dieren getest.
  Wel bevatten zij heilzame planten volgens zorgvuldige samenstelling en alle ingredienten van Dr.Hauschka zijn afkomstig van biologisch en biologisch-dynamische teelt.

  Extra begeleiding
  Ook werken écht natuurzuivere producten veel beter bij acne, acne rosacea, couperose of eczeem. Mocht je last hebben van huidproblemen, dan doe je er altijd goed aan om extra begeleiding aan te vragen. Hier kan ik jou bij helpen. Ik kan je adviseren en behandelen op maat om jouw huidprobleem constructiever en op echt gezonde wijze aan te pakken.

  Bij mij in behandeling
  Om de behandelingen bij mij zo compleet mogelijk te maken ter bevordering van de gezondheid en voor de beleving voor jou, werk ik ook met aromatherapie en werk ik met de producten van Dr. Hauschka. Dit merk heb ik speciaal gekozen omdat deze dus wel voldoet aan de 100% natuurzuivere criteria, en zo kan ik je garanderen dat je in mijn behandelingen niet met slechte producten wordt behandeld. Om je over te halen een keer te ervaren wat het verschil is tussen wat ik kan betekenen en wat jij al voor jezelf elke dag doet, doe ik je een leuke aanbieding en wil ik je uitdagen een keer het verschil te komen ervaren.

  Ik zie je graag in mijn praktijk en kan niet ­wachten jou het verschil te laten ervaren!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply