Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Creëer een zongebruinde huid
  Rate this post

  Hou je van de zon, maar wil je schade aan je huid voorkomen? Dan ben je niet de enige. Lees dit artikel. Dit is het perfecte moment voor spray tan! Steeds meer mensen zijn zich bewust van de gevaren van het onbeschermd zonnebaden en zonnebankgebruik. Ondanks deze gevaren blijft de behoefte aan een mooie bruine kleur bestaan, vooral voor een feestje. Spray tanning is dé toekomst voor een verantwoorde gezonde, natuurlijk bruine teint, afgestemd op jouw huidtype.

  Steeds meer mensen ontdekken spray tanning, omdat het veilig en verantwoord is voor je huid en omdat je meteen kleurresultaat ziet. Spray tan is voor iedereen die snel een kleur wil hebben, voor een bruiloft, fotoshoot, gala of ander feestje, of als je niet wit op je vakantiebestemming wil aankomen. Let wel: je bent niet beschermd tegen de zon, dus je moet wel blijven smeren ondanks je gesprayde huid.
  Spray tanning gebeurt door de tanningspecialiste met een speciale spraytanning-machine. Deze zorgt ervoor dat een tanningvloeistof verneveld op de huid wordt aangebracht. Het resultaat is een egaal bruine kleur die bij jouw huid past. Er zijn al lotions die jouw huid in één uur voorzien van een natuurlijke bruine teint. De kleur blijft 5 tot 7 dagen op je huid zitten, afhankelijk van hoe jij jouw huid voorbereidt en verzorgt. Door je huid te scrubben en te hydrateren voorafgaand aan je tanningafspraak, verzeker je jezelf van het mooiste resultaat.
  Spray tanning is ook dé uitkomst voor mensen die niet kunnen of mogen zonnen vanwege een zonneallergie, pigmentvlekken, weinig pigment of huidaandoening.
  Dermatologen zeggen over dit laagje op je huid: ‘Als je moet kiezen uit zonnebaden, solarium of bruin uit een tube of flesje, dan adviseren wij de laatste manier.’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply