Rate this post
 • Creëer je ideale lichaam
  Rate this post

  Als je afvalt, krijg je meestal te weinig voedingsstoffen binnen. Als je lichaam merkt dat er tekorten zijn, probeert het zoveel mogelijk vetten vast te houden. Je lichaam denkt: ‘Blijkbaar is er een zware tijd ­aangebroken, waarin die vetten hard nodig zijn.’ Helaas kun jij je lichaam niet vertellen dat je juist graag wilt afvallen…

  Gelukkig is er nu een manier om dit probleem te omzeilen. En het is het waard. Als jij je streefgewicht hebt bereikt, fleur je helemaal op en kom je bovendien van verschillende klachten af. Denk hierbij aan rugklachten en knieklachten. Ook kun je van diabetes worden verlost en hart- en vaatziekten voorkomen!

  Natuurlijke proteïnen
  Het is van groot belang dat je tijdens je dieet geen tekorten krijgt, want dan merkt het lichaam niet dat jij aan het afvallen bent en gaat de vetverbranding gewoon door en voorkom je het jojo-effect. Het proteïnedieet vol natuurlijke proteïnen van Mijn eigen Lijn kan het verschil maken. Samen met een coach maak je een plan op maat. Je eet vier maaltijden per dag, alleen dan zonder vetten en suikers. Deze maaltijden zijn proteïnerijk, waardoor ze verzadigend zijn. Je hebt dus geen honger. Je spieren krijgen ook geen tekorten, waardoor je deze – in tegenstelling tot bij vele andere diëten – niet verliest.

  Snel en blijvend effect
  Mijn eigen Lijn biedt meer dan 250 producten, die aangevuld worden met natuurlijke voedingssupplementen. Je krijgt dus het totaalpakket binnen en kunt gevarieerd blijven eten. Al na 3 tot 4 dagen gaat het lichaam over op vetverbranding. Vrouwen vallen gemiddeld 7 tot 10 kilo af in de eerste maand! Als jij jouw streefgewicht bereikt hebt, ga je over op een gezonder eetpatroon, waardoor jij je figuur behoudt. De coach helpt jou om langzaam weer over te stappen op andere producten. Mag je helemaal niet uit eten tijdens je dieet of een keer zondigen? Natuurlijk mag dat wel. Je coach adviseert je dan over wat je zou kunnen eten, zoals een heerlijke vis met groenten of salade. Kies na je maaltijd voor bijvoorbeeld een kop koffie in plaats van een dame blanche.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply