Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Creëer jouw eigen natuurlijke pijnstilling
  Rate this post

  Bevallen is een topsport met één doel: jou naar jouw baby brengen. Met vertrouwen, de juiste ademhaling en de juiste support kan dit met liefde plaatsvinden.

  Weet je dat je zelf invloed hebt op jouw bevalling? Weet je dat je sterker bent dan dat je denkt? Weet jouw partner dat die superbelangrijk is tijdens de bevalling? Wil je maar één keer naar een bevallingsvoorbereiding gaan? Wil je geen zweverige cursus volgen? Dan is dit een unieke kans om je aan te melden voor de workshop ‘Bevallen met LOVE’!

  Je hebt het weliswaar niet voor het zeggen, maar als je zo natuurlijk mogelijk wilt bevallen, kun je met je eigen kracht en met je eigen gedachtes jouw eigen natuurlijke pijnstilling creëren. Door alle negatieve verhalen zijn vrouwen kwijtgeraakt waar het werkelijk om draait, namelijk om eigenliefde, zelfvertrouwen, liefde voor hun partner, liefde voor de baby in hun buik en de liefdeshormonen die nodig zijn om te kunnen bevallen vol vertrouwen.

  De workshop ‘Bevallen met LOVE’ is er voor alle zwangeren, of je wel of geen angst hebt om te bevallen, of je een hoge of lage pijngrens hebt en of je partner er wel of niet tegen opziet.

  Workshops en persoonlijke begeleiding

  ‘Mijn naam is Irma Kemper. Ik ben life- en bevallingscoach en help als gespecialiseerde verpleegkundige al bijna 30 jaar vrouwen met bevallen, en dat bevalt mij nog steeds heel goed! Nu geef ik workshops en persoonlijke begeleiding met LOVE. Hierbij geef ik de zwangere bewustwording mee, zodat ze meer in haar eigen kracht komt te staan als ze de bevalling ingaat.

  – Je leert het belang van het vertrouwen hebben in jezelf.
  – Je leert om je focus sterk te houden tijdens de bevalling.
  – Je partner krijgt een coachrol tijdens de bevalling.

  Dit alles gebeurt met de letters ‘LOVE’, die staan voor ‘Loslaten’, ‘Ontspannen’, ‘Vertrouwen’ en ‘Eenheid’. Met mijn ‘LOVE’-principe heb ik de Planetree Persoons Award gewonnen in 2016!’

  ‘Wat kan vertrouwen iemand krachtig maken!’
  Voordat ik Irma ontmoette, was ik er volledig van overtuigd dat door mijn hoge sensitiviteit bevallen echt niet aan mij besteed was en ik alle pijnstillers nodig had om het bevallen te doorstaan. Door de cursus bij Irma ben ik totaal anders en met zelfs vertrouwen naar de bevalling gaan kijken. De gedachtes dat rust en een goede ademhaling cadeautjes aan je kind zijn en dat iedere wee ons kindje dichterbij bracht, hebben mij ontzettend geholpen. Daarbij heeft zij mijn man en mij ook heel goed geholpen hoe we als team konden samenwerken. Ik kijk terug op een heel voorspoedige bevalling waarbij we onze zoon op een zo fijn en goed mogelijke manier ter wereld hebben mogen brengen. We zijn Irma ontzettend dankbaar voor haar aandeel hierin. – een moeder

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply