Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Creëer de perfecte lippen

  Bijna iedereen weet dat je je eyeliner of wenk­brauwen kunt pigmenteren, maar wist je dat het ook mogelijk is om je lippen te pigmenteren? Een teruggelopen liplijn corrigeren, een natuurlijke teint geven aan de lippen of juist een flitsende look kiezen: het behoort allemaal tot de mogelijkheden met permanente make-up.

  Net als de wenkbrauwen spelen ook de lippen een belangrijke rol bij de uitdrukking van ons gezicht. Doordat de huid van de lippen zeer dun is, zien we de doorbloeding erdoorheen. Als we het koud hebben, zullen de lippen bleker zijn, en als we het warm hebben, zullen ze ‘roder’ zijn. Als we ouder worden, loopt de liplijn terug en lijkt de mond kleiner. Soms klopt de vorm van onze mond niet of heeft iemand een aangeboren afwijking, zoals een schisis (hazenlip). Maar hoe creëer je nou de perfecte lippen?

  De perfecte mond
  Om de perfecte lippen te creëren, moet je allereerst weten wat de eigenschappen zijn van de ‘perfecte’ mond. Op nummer 1 staat contrast. Hoe groter het contrast tussen de kleur van je lippen en je huid, hoe mooier. Nummer 2 is volume. Hoe voller de lip, hoe mooier de mond. Uit onderzoek blijkt namelijk dat volle lippen een teken zijn van gezondheid, jeugdigheid en schoonheid. Dat wil toch iedereen? ­Nummer 3 is de cupidoboog. Hoe duidelijker en hartvormiger de cupidoboog, hoe mooier. De kans dat een jongen jou kiest is 12 keer groter als je cupidoboog mooi gevormd is.

  Perfectioneren
  Nu we weten hoe de perfecte lippen eruitzien, kunnen we onze eigen lippen met behulp van permanente make-up perfectioneren. Door de allernieuwste 3D-technieken kunnen we de kleur zó opbouwen, dat de lippen voller lijken, en waar nodig kunnen we de vorm en cupidoboog verfijnen en corrigeren.

  Mocht je na het lezen van dit artikel geïnteresseerd geraakt zijn, maak dan een afspraak bij PMU Salon. En uiteraard ben je altijd welkom voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply