Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Crisisberaad voor de spiegel
  Rate this post

  Onreinheden, dode huidcellen, diepe rimpels: ze kunnen ons behoorlijk ongelukkig maken. Onverbloemd laat de spiegel de realiteit zien: verkeerd verzorgd… Wat nu? Doorgaan op dezelfde weg of het roer radicaal omgooien?

  Het is de hoogste tijd voor een perfecte huidverzorging! Er zijn namelijk genoeg mogelijkheden om de huid te vitaliseren, te verstevigen of de eerste sporen van huidveroudering uit te wissen. More Beauty laat het je zien tijdens ‘Jouw Personal Start Up’, speciaal voor nieuwkomers! Tijdens drie afspraken gaan we samen kijken hoe we jouw huid weer zo snel als mogelijk mooi kunnen krijgen:
  1. Persoonlijk welkom, advies en grondige reiniging
  2. Behandeling op maat
  3. Behandeling mét duidelijke toekomstvisie om het resultaat zo lang mogelijk vast te houden

  Stel je vraag…
  Elke uitgave geeft Josephine antwoord op jouw vragen over beauty en verzorging.
  Hoelang gaat het duren voordat ik resultaat zie?
  Natuurlijk is het resultaat afhankelijk van jouw inzet bij de keuzes die we maken. De wisselwerking tussen de intensieve verzorging bij More Beauty, de huidspecialist én de krachtige verzorging thuis leidt tot verbluffende resultaten. Met bijvoorbeeld het inzetten van het ‘66 DAYS-concept’ zie je stap voor stap, in zo’n twee maanden, je huid iedere dag een beetje vooruitgaan. En ja, het hebben maar ook het behouden van een mooie huid vergt áltijd een investering: 5 minuten ’s morgens en 5 minuten ’s avonds is de tijd die je dagelijks voor het ‘mooie doel’ moet uittrekken!

  Van mij voor jou
  Plan alvast de eerste afspraak voor Jouw Personal Start Up! De totaalprijs van deze drie afspraken is € 165.

  Dé anti-agingspecialist
  More Wellness & Beauty is dé specialist in de regio Voorburg-Leidschendam en Den Haag voor anti-aging en huidtherapieën. Het sterker maken van de huid waardoor deze langer mooi blijft: dat is de passie van Josephine. Alweer 13 jaar zet ze zich met hart en ziel in om haar klanten te laten stralen; niet alleen door hun de juiste behandeling te geven, maar ook om net dat beetje extra zorg te bieden.

  Je kunt bij More Wellness & Beauty onder andere terecht voor:
  – OX Synergie zuurstofbehandeling
  – pigmentvlekverwijdering
  – Meso | Skin Therapy
  – permanent ontharen
  – tatoeageverwijdering
  – visagie en nagels

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply