Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Crossfit, voor een strak figuur en meer uithoudingsvermogen

  HCC Elite opent binnenkort de deuren van een nieuwe locatie. Op deze locatie kunnen crossfitatleten hun sport beoefenen met gecertificeerde trainers. De locatie is uitdagend ingericht met alle attributen binnen handbereik, zoals kettlebells, medicine balls, halters, plyo boxen en een powercage.

  Crossfit is de populaire workout waarbij je meerdere dagen per week op hoge intensiteit en in korte tijd zoveel mogelijk oefeningen doet. Die oefeningen zijn niet willekeurig, maar vormen samen een compleet pakket voor een strak figuur. Per training schakel je snel van oefeningen, waarbij je op kracht, explosiviteit, uithoudingsvermogen en cardio traint. Elke training heeft als kern een korte maar hoogintensieve WOD (Workout of the Day). In die tijd doe je een mix van conditietraining (rennen, roeien, touwtjespringen), krachtoefeningen (optrekken, opdrukken, gewichtheffen) en andere oefeningen (touwklimmen, boxjumps, squats). Elke training is anders, waardoor je lichaam telkens een andere trainingsimpuls krijgt. Daarbij wordt altijd maximale inzet verwacht. Zo haal je die goede voornemens wel dit jaar!

  Kwaliteitsfitness
  Hoeksch Conditie Centrum (HCC) is toch wel het meest uitgebreide fitnesscentrum van de Hoeksche Waard. Naast reguliere fitness zijn er ook tal van groepslessen en blijft HCC zich vernieuwen op het gebied van populaire workouts. Het centrum volgt de trends in de sport nauwkeurig en speelt daarop in. Of het nu gaat om nieuw trainingsmateriaal, nieuwe trainingsdisciplines of een nieuwe trainingsmethode: HCC is er gegarandeerd als eerste bij. Het Hoeksch Conditie Centrum is er dan ook voor iedereen. HCC biedt kwaliteitsfitness aan voor een betaalbare prijs, en dat is best prettig, zo na die peperdure feestmaand.

  Fitboxing
  Ook nieuw bij HCC is Fitboxing. Bij Fitboxing leer je onder begeleiding van een professionele trainer de fijne kneepjes van het boksen in combinatie met afwisselende losse oefeningen. Dit is een high intensity workout onder een lekkere beat en geschikt voor iedereen doordat je zelf je tempo kunt bepalen. Kortom, alle tools voor een te gekke workout waarmee je jezelf goed leert verweren, zonder fysiek contact of blauwe plekken.

  PoleFitness
  In een zaal van zo’n 120 vierkante meter kun je naast Piloxing, Bodyshape, Pilates, BBB enzovoort ook je cardio en kracht trainen met PoleFitness. Dat is niet een alledaagse sport, maar het verlegt wel je grenzen, zonder dat je het merkt. Technieken rond de paal laten je bewegingen er sierlijk uitzien en je zult verbaasd zijn over hoeveel spieren je hiervoor nodig hebt! Met zo’n les krijgt je lichaam een totale body workout, waarbij je werkt aan kracht, lenigheid en sensualiteit. Welke vrouw wil dat nou niet?

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply