Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • ‘Ik dacht dat het meer moeite zou kosten’
  Rate this post

  Ik heb een Indische achtergrond, met onder andere een rijke eetcultuur… Ik ben dan ook lange tijd te zwaar geweest, maar ik heb er nooit mee gezeten. Ik ben er ook nooit mee gepest. Ik dacht altijd: ‘Zolang ik geniet, ben ik er nog niet klaar voor om af te vallen.’

  Maar dat veranderde toen ik een weekendje weg was met mijn schoonfamilie. Mijn schoonmoeder, schoonbroer én schoonzus volgden het Cambridge Weight Plan. Ze hadden repen bij zich en konden ’s avonds gewoon met ons mee-eten. Ik dacht dat het meer moeite zou kosten om af te vallen. Toen heb ik Anita gebeld en me opgegeven, zonder dat ik een streefgewicht voor ogen had. Anita is een leuke en lieve vrouw die me superfijn begeleidt, met me meedenkt en tijd voor me vrijmaakt. De ondersteuning die ze geeft vind ik heel fijn!
  Ik hou erg van koken, en met de kennis die ik nu heb, kan ik prima experimenteren met de juiste voedingsmiddelen en er leuke gerechten mee maken. Ik ben nu bijna klaar met het programma, en sleep veel minder gewicht met me mee sinds ik ermee ben begonnen. Anderen geven me complimenten over hoe ik er nu uitzie, en dat is heel leuk!

  – Michelle uit Oosterhout

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply