Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Dag aan het water: wat neem je allemaal mee?
  Rate this post

  Of je nu naar een meer of de zee gaat: tijdens een dag aan het water wil je natuurlijk goed voorbereid zijn. Door alle benodigdheden bij de hand te hebben, maak je van de dag namelijk pas echt een succes! Denk er daarom even twee keer over na of je al je spullen hebt ingepakt. Met onze checklist ben je er zeker van dat je niets vergeet.

  Juiste kleding
  Als je naar het water gaat, draag je niet helemaal je alledaagse kleding. Stem je outfit hier dan ook op af! Zo is een zwembroek natuurlijk essentieel als je een duik gaat nemen. Trek verder slippers aan om je eenvoudig te kunnen verplaatsen over het strand. En vergeet niet om ook de juiste kleding mee te nemen om na je zwemmoment te dragen. Een comfortabel T-shirt heren past in dit straatje – tevens om je te beschermen tegen het zonlicht. Neem daarnaast korte broeken heren mee, om wat anders aan te kunnen doen dan alleen de zwemkleding. Ideaal ook als je spontaan besluit om langer te blijven!

  Zonnebrand en zonnebril
  De kans is groot dat de zon goed schijnt als je ’s zomers naar een meer of zee toegaat. Zonnebrand is dan ook onmisbaar! Smeer jezelf het liefst al voor vertrek in. Vergeet niet om dit gedurende dag nog een aantal keer te doen, zodat je van de juiste bescherming geniet. En om het felle zonlicht uit je ogen te houden, is er natuurlijk de zonnebril. Die past ook nog eens perfect bij je zomerse outfit, waar we het hierboven al over hadden!

  Handdoek
  Hoewel het zo’n belangrijke must is aan het water, wordt ‘ie toch vaak vergeten: de handdoek! Pak ‘m dan ook tijdig in, zodat je niet aan het water staat en er dan pas achter komt dat ‘ie nog thuis ligt. Een eenvoudige badkamerhanddoek volstaat, maar een grote strandhanddoek is toch net dat stukje comfortabeler.

  Eten en drinken
  Hoewel je uiteraard naar een strandtent kunt gaan om een hapje te eten en wat te drinken, is het toch tevens een aanrader om zelf iets mee te nemen. Denk in ieder geval aan een grote fles water, op een warme dag. Maar ook met een zak chips, een pak koekjes of simpelweg wat gesmeerde boterhammen zit je goed tijdens een dag aan het water, zeker als je niet onnodig veel wilt uitgeven in een luxe strandtent. Die keuze is uiteraard aan jou!

  Benodigdheden voor watersport
  Wil je naast een rondje zwemmen nog een andere watersport beoefenen? Daar zijn dan meestal ook benodigdheden voor te bedenken. Van een surfplank tot een duikbril: ga na wat je nodig hebt en zorg dat je het meeneemt. Zo maak je een succes van die heerlijke dag aan het water – genieten maar!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply