Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • ‘Dag en nacht oogverblindend’
  Rate this post

  Jarenlang gebruikte ik dagelijks eyeliner en wenkbrauwpotlood. Niet eens omdat ik dat zo leuk vond, maar vooral omdat mijn ogen zonder make-up totaal niet spraken. Ik heb lichte wenkbrauwen en zonder make-up dachten mensen dat ik ziek was. Ik was dat dagelijkse make-upritueel behoorlijk zat. Ik wilde niet langer hoeven omkijken naar mijn make-up na het sporten of na een regenbui. Maar ik verlangde wél naar die oogverblindende uitstraling.

  Via een kennis hoorde ik over permanente make-up en ik was direct enthousiast. Het idee dat ik door deze make-upvorm nooit meer over mijn oogmake-up hoef na te denken, maakte me erg gelukkig. Een paar dagen later ging ik langs bij Schoonheidssalon Jos en bespraken we uitgebreid mijn wensen en verwachtingen. Weer een week later nam ik plaats in de behandelstoel en zette de specialist een eyeliner op de boven- en onderrand van mijn ogen. Vervolgens behandelde ze mijn wenkbrauwen. Het deed echt amper pijn en het resultaat was gelijk al heel mooi. Na een paar dagen zaten er wat korstjes op mijn wenkbrauwen, maar die genazen netjes.

  Na vier weken ben ik nog een keer teruggeweest in de salon om de permanente make-up te laten bijwerken. Inmiddels is dat een maand geleden en de kleur van mijn wenkbrauwen en eyeliner is nog iets afgezwakt. Dat komt doordat de bovenste huidlaag continu vernieuwd wordt, waardoor het pigment loslaat. Het pigment in de diepere huidlaag blijft gelukkig meerdere jaren aanwezig. Mijn permanente make-up ziet er heel natuurlijk uit en het resultaat is precies geworden zoals ik het voor ogen had. Het is zó fijn dat ik nu twee tot vijf jaar lang niet meer naar mijn oogmake-up hoef om te kijken!

  – Else (29)

  Permanente make-up is een uitstekende oplossing voor iedereen die:
  – moeite heeft met opmaken
  – contactlenzen draagt
  – geen volle wenkbrauwen meer heeft
  – veel aan sport doet
  – er altijd perfect uit wil zien
  – allergisch is voor normale make-up

  Absoluut veilig
  Binnen de permanentemake-upbranche is de afgelopen jaren veel veranderd. Er zijn goede opleidingen en de GGD controleert salons of deze wel aan de voorwaarden voldoen en of specialisten volgens het protocol werken. De pigmenten zijn anders van samenstelling dan vroeger en worden onder andere door de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (VWA) getoetst. Met de technieken die tegenwoordig worden gehanteerd, is van alles mogelijk. Dat maakt permanente make-up dan ook geschikt voor alle leeftijden en voor elke doelgroep.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply