Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • ‘Dag Oud, Hallo Nieuw’

  Hou jij je vast aan je oude patronen op het gebied van eten? Of zeg je ‘bye bye’ en besluit je om eindelijk die stap te zetten om iets aan je eetpatroon te veranderen? Aan het einde van het jaar maak je vaak de balans op. Met dat in het achterhoofd is de campagne ‘Dag Oud. Hallo Nieuw’ gestart door de beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland.

  Het valt niet altijd mee om oude gewoontes te doorbreken. Om je op weg te helpen kun je een workshop volgen bij Denise de Wolf van praktijk Qi-eet, maar ook bij één van de vele gewichtsconsulenten in Nederland. Deze workshop werd ook gegeven tijdens de Margriet Winterfair, dus misschien ken je hem al.

  Met kleine veranderingen kun je je menu een complete make-over geven, zodat dit een stuk gezonder wordt, én wat minder calorierijk. Met kleine stapjes kun je al een heel eind komen. Heb je na het volgen van deze workshop de smaak te pakken om je eetgewoontes aan te passen? Dan kun je ervoor kiezen om je verder te laten coachen door Denise de Wolf. Zij leert je in 13 weken een gezond voedingspatroon aan, waar je de rest van leven wat aan hebt. Je krijgt regelmatig nieuwe recepten, zodat het gemakkelijker is om gezonde keuzes te maken.

  Durf jij de stap te zetten om je oude voedings­patroon gedag te zeggen? Maak dan een afspraak met Denise de Wolf bij praktijk Qi-eet.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply