Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Dankzij Straight away wordt afvallen leuker, lekkerder en vooral sneller
  Rate this post

  Ik heet Ruben Brinker en ben in april 2016 22 jaar geworden. Ik was altijd een heel slank jongetje, totdat ik naar de middelbare school ging. In december 2015 ben ik toch gaan nadenken over mijn gewicht en lichaam; of het misschien verstandig was om er toch wat aan te gaan doen. Ik heb toen besloten dat ik er in 2016 wat aan wilde gaan doen. Ik ben toen in contact gekomen met Gerda Oosting van Slim Slanker Hoogezand. Ik woog op het moment dat ik begon meer dan 123 kg. Mijn streefgewicht was toen 93 kg.
  Ik moest in totaal meer dan 30 kg afvallen. Mijn lengte is 1,94 meter. Mijn leefpatroon is nu totaal veranderd. Ik ben nu veel meer bewust bezig met wat ik allemaal eet en drink. Ook ben ik in mijn kledingmaat fors naar beneden gegaan, ­namelijk van XXL naar M/L! Voor mensen die ook twijfelen over hun gewicht en niet goed weten wat te doen, raad ik dit zeker aan. Het is heel goed te doen als je er zelf achter staat!

  Wil je weten hoe Ruben dit is gelukt? Ga naar de website Slimslankerhoogezand.nl of kijk op de Facebookpagina Slim Slanker Hoogezand en like deze dan.

  Bereik jouw streefgewicht met de producten van Straight away onder deskundige begeleiding van coach Gerda. Met de keuze uit de vele lekkere smaken shakes, repen, soep, pap of warme maaltijden of een programma met producten en ‘normale’ voeding zit er zeker wat bij voor jou. Afvallen ligt binnen handbereik.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply