Rate this post
 • Dans jezelf naar een fitter lijf
  Rate this post

  Dansen is dé manier om fit en gezond te worden en te blijven. In de afgelopen jaren hebben steeds meer mensen kennisgemaakt met het fenomeen Zumba. Deze in Amerika ontwikkelde work-out is in de afgelopen jaren verder ontwikkeld.

  Naast de reguliere moves worden in de huidige Zumba-lessen van Melanie in Motion ook Zumba Toning, Zumba Core (buikspieren) en Zumba Glutes (bilspieren) oefeningen in de dans-/ fitnessroutines verwerkt. In een relatief korte periode helpt deze uitdagende work-out bij de opbouw van de coördinatie en het spieruithoudingsvermogen. Met Zumba van Melanie in Motion heb je geen dieet nodig, maar dans je je een weg naar een fitter, gezonder en sexy lijf!

  Afvallen
  Bij Melanie in Motion kun je op een gezonde manier kilo’s afvallen, zonder shakes of supplementen). Je krijgt persoonlijke begeleiding en onbeperkte deelname aan Zumba en outdoortraining. Deze begrippen vormen de basis van je nieuwe lifestyle. Regelmatig en gezond eten, wel liefst 5 keer per dag. Wekelijks ontvang je een op maat gemaakt weekmenu, waar het hele gezin gewoon van kan mee-eten. Gedurende het traject leer je jezelf een gezonde lifestyle aan. Je verandert je huidige gedragspatroon en je ontwikkelt een nieuwe bewustwording waarin gezond eten, plezier in sport, bewegen en ontspanning vanzelfsprekend wordt.

  Verlies jezelf in de muziek
  Vanaf het eerste moment dat de muziek start, word je opgepakt door de aanstekelijke energie van Melanie Wesseling. De heerlijke muziekklanken doen je vergeten dat je aan het sporten bent. De cooling-down die elke les live wordt verzorgd, maakt dat het een unieke sportervaring is. Zumba bij Melanie in Motion is een feestje!

  Over Melanie
  Melanie geeft sinds 2009 wekelijks diverse Zumba, Zumba Kids en Zumba Family lessen. Melanie is officieel gecertificeerd Zumba instructrice en volgt jaarlijks bijscholing in het buitenland. Melanie is behalve instructrice ook gewichtsconsulente en kan ondersteuning bieden rond voeding en lifestyle.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply