Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Dansen: goed voor je!
  Rate this post

  Bewegen is onder meer goed voor de conditie, voor de hersenen, voor de concentratie en voor de motoriek. Dansen is een plezierige en gezonde manier van bewegen, en maakt deel uit van een actieve levensstijl. Wie hier op jonge leeftijd mee begint, heeft hier ook op latere leeftijd veel voordeel van!

  Danst jouw kind het hele huis door? Of heb je zelf altijd al willen dansen, maar is het er nog niet van gekomen? Ga dan dansen bij Nikky’s Dance! De dansschool van Nicole Janssen bestaat volgend jaar al 15 jaar. Nikky’s Dance is er voor iedereen: klein, groot, jongen of meisje, jong of oud, iedereen kan bij Nikky’s Dance terecht.
  Bij Nikky’s Dance kan iedereen vanaf 3 jaar terecht voor lessen streetdance / showdance. Natuurlijk wordt bij de lessen rekening gehouden met de leeftijd van de deelnemers. Sinds enkele jaren zijn er ook combilessen Klassiek / Modern (vanaf 12 jaar).
  Elk jaar in juni wordt het seizoen afgesloten met een spetterende eindvoorstelling in Partycentrum “Het Dak”. Afgelopen juni was het thema ‘Jantje wordt beroemd’, en in 2016 is het thema ‘Droomland’. Bovendien is er een kleinschaliger kerstvoorstelling en zijn er soms extra optredens.

  Ben je nieuwsgierig geworden en wil je zelf een les proberen? Doe dan mee aan een gratis proefles!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply