Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Dansen is goed voor je kind
  Rate this post

  Bewegen is onder meer goed voor de conditie, voor de hersenen, voor de concentratie en voor de motoriek. Dansen is een hele plezierige en gezonde manier van bewegen en maakt deel uit van een actieve levensstijl. Wie hier op jonge leeftijd mee begint, heeft hier ook op latere leeftijd veel voordeel van!

  Tegenwoordig is de motorische ontwikkeling van kinderen slechter dan vroeger. Dans kan je kind helpen om beter te bewegen, een goede houding aan te leren en zich bewuster te maken van het eigen lichaam en een kind kan zich door middel van dans op een andere manier uiten. Hoe fijn is het als een kind zijn energie en fan­tasie kwijt kan met dansen! Bij Balletschool Margôt Bierens kan je kind terecht voor Peuterballet, Kleuterballet en Kleuterdans.
  Peuterballet is voor kinderen vanaf 2,5 tot 4 jaar. In de les krijgen de kinderen spelenderwijs allerlei bewegingsvormen aangeboden die passen bij de ontwikkeling van de motoriek van een peuter. Dit gebeurt op muziek en binnen een bepaald thema van seizoenen, sprookjes, kerst enzovoort. Kleuterballet is voor de 3- en 4-jarigen, waarbij de kinderen op een speelse manier kennis­maken met de basiselementen van klassiek ballet. Maar er is ook aandacht voor de motorische ontwikkeling en de daarbij behorende be­wegingsmogelijkheden. Kleuterdans is voor 3- en 4 jarigen. Diversen dansstijlen komen in deze les aan bod. Rondom een thema worden de kinderen op een speelse manier mee­­- ge­nomen naar klassiek ballet, jazzdans en hiphop met verschillende soorten muziek. Nieuwsgierig geworden? Neem dan contact op!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply