Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Dansen kent geen beperkingen
  Rate this post

  Ken je iemand met een licht verstandelijke beperking die het leuk vindt om op een podium te staan en toneel te spelen of te dansen? Laat hem of haar dan meedoen aan een cursus danstheater!

  Nikky Janssen en Corine Fortuijn van dansschool Nikky’s Dance zijn onlangs gestart met dans­theater No Limit. De twee hebben elkaar ontmoet toen Nikky met haar dansschool in Leerdam kwam. Een aantal jaren later was Nikky gedurende 2 seizoenen gastdocent als dansdocent bij het Toltheater, waar Corine theatermaker is. Het Toltheater is een dagbestedingsproject voor mensen met een beperking in Gorinchem. Door bezuiniging moesten ze de samenwerking helaas stopzetten, maar al die jaren bleef het een wens van beiden om elkaar weer op te zoeken. En nu is het zover!
  Op dit moment zijn we begonnen met de eerste cursus van 10 lessen voor de 16+-groep. De lessen duren 1,5 uur en daarin worden zowel allerlei dansjes gedaan als een theaterstuk ­gemaakt. Op 10 december sluiten we deze cursus af met een leuke voorstelling.

  Nikky en Corine hopen in januari weer een nieuwe cursus te starten voor 16+’ers, maar willen ook ontzettend graag een groep starten voor de kleintjes vanaf 8 jaar, zodat ook zij veel dans- en theaterplezier kunnen gaan beleven.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply