Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
4/4 - (1 stemmen)
 • Dansen om bij jezelf te komen
  4/4 - (1 stemmen)

  Wil je meer uit jezelf en uit het leven halen en je levensenergie laten stromen? Kom dan in beweging! VitalDanza is gericht op het vergroten van onze levensvreugde, onze vitale en creatieve energie in het universum tot uitdrukking te laten komen.

  Het doel van VitalDanza is niet om een danser te worden. Het is een unieke benadering van dans die gebaseerd is op een diepe verbinding met muziek, die ons in beweging brengt om onze gevoelens en leven volledig uit te drukken. Voor ons is dit de essentie, de sleutel van de dans. In VitalDanza wordt muziek gezien als een directe uitwerking op ons onbewuste. We kunnen dit ervaren in ons lichaam. Het is daar, in het diepste binnenste van ons leven en ­lichaam, waar onze emoties voelbaar zijn en waar ze kunnen veranderen door onze waarneming.

  Groep
  Tijdens de workshop van VitalDanza is de aanwezigheid van de groep essentieel. Dansen van affectieve communicatie en saamhorigheid zijn van groot belang voor de realisatie en uitwisseling van vitale energie.

  Ontdek je krachtbron
  In de workshop maken wij een reis om het enorme potentieel aan vitale kracht, dat in ons huist, op een liefdevolle manier tot leven te brengen, en als een zaad doen uitgroeien tot de mooiste vruchten: het fruit der mensheid! Ongeacht in welk levensstadium we ons bevinden, zal dit ons helpen om volwassener en wijzer te worden en uit te groeien tot de beste versie van wie we werkelijk zijn.

  Voor wie?
  VitalDanza is voor iedereen geschikt die graag wil ervaren hoe je via het lichaam en beweging een ingang kunt vinden tot meer levensenergie en levensvreugde. Of je nu jong, oud, ziek of gezond bent: het is voor iedereen mogelijk om deel te nemen aan VitalDanza.

  Lessen
  De lessen worden gegeven door Silvia Sedoc, holistisch therapeute en yogadocente. Ze heeft in 2007 de ­VitalDanza ­/ Biodanza-docentenopleiding in Amsterdam afgerond bij Patricia Martello, degene die VitalDanza heeft ontwikkeld. Het is mogelijk om verschillende lessen te volgen. Silvia heeft een praktijk in Amsterdam en Limburg, Practice for Universal health, waarbij ze mannengroepen faciliteert, cranio-sacraaltherapie, kleur- en lichtpunctuur en coaching aanbiedt.

  Vrouwenochtend
  De vrouwenochtend heeft als doel te genieten van het samenzijn met de andere vrouwen. Als wij ons aan deze fundamentele behoefte overgeven, kan iedere cel, iedere vezel van ons lichaam en onze ziel tot leven komen. Iets dieps van binnen wil aangeraakt en gevoed worden, en in vreugde ontwaken. Als wij ons vol vreugde in onszelf ontspannen, voelen wij ons vrij om, diep van binnen, ons te laten gaan naar een toestand van moeiteloos stromen. Wij vormen dan een veld van sisterhood of women, zodat wij als vrouwen sterk kunnen staan in deze masculiene maatschappij. Om zo vanuit liefde, compassie en kracht mannen en kinderen te kunnen ondersteunen. Wij vrouwen zijn trouwens degenen die mannen en vrouwen op de wereld zetten.
  De lessen zijn van 10.00 tot 11.30 uur. In de ene week is er VitalDanza en de week daarop de womenflow (Yoga en meditatie).

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply