1.3/4 - (2 stemmen)
 • Dansend door het leven
  1.3/4 - (2 stemmen)

  De eerste helft van het jaar is alweer bijna om. De zomer staat voor de deur. Het is tijd om de balans op te maken. Op welk punt sta jij op dit moment in je leven? Waar verlang je naar? Wat wil jíj? Heb je daar wel eens écht bij stilgestaan?

  Gedachten als ‘ik kan het vast niet’, ‘wat als het mislukt?’, ‘straks vinden ze me niet meer aardig’ enzovoort houden ons af van wat we werkelijk graag willen. Dat is zonde! Het levert je stressklachten op, veel onrust en onzekerheid. Dat kan toch niet de bedoeling zijn? Ook al voelt het misschien niet zo, maar wat jij wilt bereiken, ligt dichterbij dan je denkt. Wat jij zoekt, draag je al in je. De enige die jou datgene kan geven wat je nodig hebt, ben jezelf. Daarbij kan ik, als lifecoach, jou waardevolle ondersteuning bieden.

  Ik leer je om los te komen van wat jou in de weg zit, zodat je meer geluk, meer rust en minder stress ervaart in je leven. Zodat je weer dansend door het leven gaat. Dat wil jij toch ook?  Wat betekent het voor jou als je door waardevolle inzichten weer nieuwe stappen kunt zetten in je leven?
  Neem contact met mij op voor een gratis en vrijblijvend telefonisch coachgesprek van 30 minuten. Ik geef je waardevolle tips die je helpen om direct aan de slag te gaan.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply