Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Dat ik dit niet eerder ontdekt heb!
  Rate this post

  Soms ben ik zo onhandig. Net als een paar weken geleden: ik maakte een sprintje om de bus te halen en struikelde over een loszittende stoeptegel. Ik probeerde mijn val nog op te vangen met mijn handen. Dat had ik beter niet kunnen doen, want ik hield er een zeer pijnlijke pols aan over. En een geknakt ego, want ik schaamde me rot toen ik daar zo onelegant op de stoep lag. De bus zag ik voor mijn neus vertrekken. Ook dat nog.

  Mijn pols was niet gebroken, maar wel flink gekneusd. Ik heb er een behoorlijke tijd last van gehad. Ik was letterlijk onthand. Een van de dingen waar ik echt tegenaan liep, was het aanbrengen van een strakke eyeliner. Het ging wel enigszins met links, maar het resultaat was beslist niet naar mijn zin. Daar baalde ik echt van. Zonder eyeliner de deur uitgaan vond ik ook geen optie. Ik ben zo aan dat lijntje gewend, dat breng ik al aan sinds mijn middelbareschooltijd.

  Een goede vriendin van mij bracht me op een idee toen ze langskwam om haar nieuwe wenkbrauwen te laten zien. Ze had permanente make-up aan laten brengen door Leonie Kuiper van Studio B en het zag er echt zo natuurlijk uit! Ze had altijd vrij dunne en ongelijke wenkbrauwen gehad, maar nu waren ze ineens mooi vol en donkerder. Met een speciale techniek waren er als het ware haartjes in haar huid geplaatst en ik moest heel goed kijken om te zien dat ze niet ‘echt’ waren. Ongelooflijk!

  Ik had wel eens wat over permanente make-up gehoord en gelezen en er lag me vaag iets van bij dat je behalve je wenkbrauwen ook voor een eyeliner kunt kiezen en dat je zelfs je lippen kunt laten doen. Zou dit misschien ook iets voor mij zijn? Ik ben gelijk op Leonies website gaan kijken en heb een afspraak gemaakt.

  Leonie heeft me heel goed geïnformeerd qua vorm en kleur en inmiddels heb ik weer een keurig lijntje net boven mijn wimperrand. Wat een uitkomst is dit. Dat ik dit niet eerder ontdekt heb! Het zit altijd netjes en mooi strak, ook aan het eind van de dag. Zelfs als het regenachtig of mistig weer is. Ik noem het maar een geluk bij een ongeluk, want als ik geen last van mijn pols had gehad, was ik waarschijnlijk nooit op het idee gekomen om voor permanente make-up te kiezen. Maar ik wil nu nooit iets anders meer!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply