Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • ‘Dat ik het zover had laten komen…’
  Rate this post

  Omdat Ellen zo wanhopig graag wilde afvallen, sportte ze meerdere uren per week, terwijl ze niet de energie had om ervan te herstellen.

  Ze was ondervoed en lichamelijk en geestelijk gestrest. Doseren was de oplossing. Meer en vooral voedzamer eten, minder sporten. Ze kreeg zo de voeding en de rust die ze nodig had. De spiermassa nam toe en de vetmassa af. Ze heeft haar energie terug en geniet
  weer van het leven!

  Herken jij je in het verhaal van Ellen? Heb je last van je
  gewicht, van alles geprobeerd en lijkt niets te werken?
  Laten wij samen werken aan jouw conditie. Bel of stuur
  een mailtje voor een vrijblijvende intake. Die is gratis voor jou als lezer van dit artikel.

  -Daniël Niks-
  personal trainer en leefstijlcoach

   

  ‘Meer eten, minder sporten!’ Ik heb hem voor gek verklaard. Dit staat haaks op wat ik altijd dacht. Maar goed, ik heb van alles geprobeerd en dus verdiende dit ook een kans.

  Levend in een welvarend land associeer ik ‘gezelligheid’ met ‘eten’. Iedere avond met iets lekkers op de bank, hier uit eten, daar uit eten. Ik weet dat eerste moment nog dat ik doorhad dat ik aangekomen was. Op foto’s herkende ik mezelf niet meer. Was ik dat echt? Dat ik het zover had laten komen… Dit besef was mijn eerste stap in de rollercoaster die volgen ging.

  Crashdiëten, mezelf niets meer gunnen. 20 kilo afvallen in een jaar. Nooit tevreden met mezelf. Ik at heel weinig, kreeg haaruitval door de enorme vitaminen- en mineralentekorten, kwam aan, viel af en ga zo maar door. De diëtist zei me meer brood te eten, de fitnessinstructrice zei me meer te fitnessen. Iedereen gaf ander advies en ik werd alleen maar ongelukkiger.

  Op een dag bezocht ik de website van Daniël en raakte superenthousiast. Hij leek mij te begrijpen in mijn dagelijkse gevecht. Dus ik pakte de telefoon en we hadden een ontzettend leuk gesprek. Ik vertelde mijn ervaringen honderduit en hij beaamde mijn gevoel. De dingen die hij mij teruggaf, tijdens het eerste telefoongesprek, klopten precies. Ik kon niet wachten om met hem aan de slag te gaan.Daniël liet mij mezelf zijn, en ik mocht alles eten. Aan de hand van een dagboek dat ik dagelijks heb bijgehouden, heeft hij me geleerd hoe mijn lichaam reageert op voeding. Ik ben geleidelijk aan anders gaan eten en er weer van gaan houden. Ik ben afgevallen en sterker geworden en voel me fit. En dat met slechts één keer in de week een half uur fitness.

  Het resultaat is verbluffend. Ik heb veel te danken aan Daniël en zijn onvoorstelbare kennis met betrekking tot fitness, voeding en het lichaam. Soms ben ik zelfs bang om hem los te laten. Door zijn ijzeren discipline en mega-inspiratiekracht heeft hij me laten ervaren, wat ik niet eerder voor mogelijk gehouden heb.

  -Ellen Bus-
  cliënt

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply