Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Dat scheelt meer dan een haartje!
  Rate this post

  Word jij ook helemaal blij van het mooie weer? Je stopt moedig je benen in een jurkje om die ­zonnestralen op te vangen. Maar de werkelijkheid is vaak anders. Eenmaal gehesen in je jurkje zie je dat je nét dat strookje haar bent vergeten te scheren. Vervolgens ben je de hele dag bezig om uit schaamte die haartjes te verstoppen voor de ogen van anderen.

  Naast je benen is ook je bikinilijn een bron van ergernis… Wat je ook probeert, je hebt altijd stoppeltjes, rode bultjes en ingegroeide haartjes. Dat ziet er verre van charmant uit als je in je badpak langs het strand wilt lopen.

  In zulke gevallen kan laserontharing uitkomst bieden. Nooit meer scheren of epileren en voortaan altijd haarvrij! De laser is een van de meest geavanceerde apparaten voor haarreductie. De laser produceert een zeer geconcentreerde lichtstraal die de haarwortel vernietigt zonder schade aan te brengen aan de huid. Ongewenste haargroei is op die plaats vervolgens niet meer mogelijk.

  Effectief systeem
  Mensen met een lichtbruine tot een heel donkere huid konden tot nu toe niet goed behandeld worden aan hun overbeharing. Ze liepen bij deze laser­behandeling het risico op verbranding van de huid. Door te werken met de Nd:Yag-laser is dit probleem opgelost. De Nd:Yag laser beschadigt de huid niet omdat deze niet inwerkt op het pigment van de huid, maar vernietigt wel het haar. Doordat de laserstraal een doorsnede heeft van 1,5 vierkante centimeter, kunnen veel haarzakjes tegelijk worden vernietigd. Hierdoor is het mogelijk om grote gebieden zoals de oksels of de bikinilijn, maar ook hele armen, benen of zelfs de gehele rug te behandelen.
  In principe kan elke zone behandeld worden; alleen blonde en grijze haren kunnen niet verwijderd worden door de laser. Tijdens een gratis adviesgesprek kan huidtherapeute Barbara Masbeck je vertellen wat de mogelijkheden voor jou zijn en een inschatting maken hoeveel sessies er nodig zijn. Laserbehandelingen tegen over­beharing in het gezicht worden mogelijk vergoed door de zorgverzekering. Bekijk hiervoor je polis, of neem contact op met je zorgverzekeraar.

  Over Dermavita
  Dermavita is een gespecialiseerde huidtherapeutische praktijk, ­gespecialiseerd in het verhelpen, opheffen of verminderen van een ­huidstoornis of beschadigde huid. Littekens, acne, overbeharing, storende bloedvaatjes, pigmentvlekken, tatoeageverwijdering en oedeem: het zijn voorbeelden van problemen waarmee de huidtherapeut jou kan helpen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply