Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • ‘Dat voelt zó lekker!’
  Rate this post

  Ik baalde van mezelf als ik weer in de spiegel keek, en heb ook geprobeerd om af te vallen door gezonder te eten en veel te sporten. Maar dat heeft allemaal niet geholpen.

  Van anderen had ik gehoord van het ­Cambridge Weight Plan, maar ik dacht dat ik het zelf niet zou volhouden. Toch heb ik gezocht naar een consulent in Emmen, heb een afspraak gemaakt met Oesja en kon gelijk de volgende dag bij haar terecht. Na de intake ben ik op 6 juli begonnen met het programma, vlak voor mijn zomervakantie. Ik mocht alleen de voorgeschreven producten hebben, en ik heb dan ook echt wel zware momenten gehad in m’n zomervakantie. Bij de barbecues zat ik dan met mijn shake-beker!
  Maar als je dan weer op de weegschaal staat en je ziet dat je bent afgevallen, dan weet je: daar doe ik het voor.
  De begeleiding van Oesja was super! Ik had meteen een klik met haar en kon alles bij haar kwijt. Ze was altijd bereikbaar en ik heb heel veel steun aan haar gehad. Nu nog trouwens, want hoewel ik klaar ben met het programma, laat ik me nog wekelijks wegen.
  Ik weeg nu ruim 22 kilo minder, en heb nu maat 38 in plaats van maat 44. Dat voelt zó lekker! Ik zie een leuk kledingstuk en schiet er zo in. Er zijn zelfs mensen die me een tijdje niet gezien hebben en die me niet herkenden toen ze mij weer eens zagen.
  Ik leef nu ook veel gezonder en ga bewuster met mijn voeding om. Zo heerlijk!

  – Lisanne uit Emmen

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply