Rate this post
 • Dat wil jij toch ook?
  Rate this post

  Heb je er wel eens bij stilgestaan hoe belangrijk je wenkbrauwen zijn voor je uitstraling? Als je wenkbrauwen er mooi uitzien, laat je je ogen spreken,
  en daarmee ook je hele gezichtsuitdrukking.
  Maar wat kun je doen als je niet met mooie wenkbrauwen gezegend bent? Daar is een oplossing voor: permanente make-up!

  Als het goed is, ziet permanente make-up er zó natuurlijk uit, dat het verschil met de natuurlijke wenkbrauwen niet te zien is. Mensen zien aan je dat je er beter uitziet, maar ze kunnen er niet de vinger op leggen waar dat aan ligt. En dat is waar Monique Klein Wolterink van Be Younique zich sterk voor maakt. Ze biedt kwaliteit en service om jou er op je mooist te laten uitzien!

  Steeds beter
  Permanente make-up is sterk in opkomst en wordt ook steeds bekender. Daarbij worden de technieken hiervoor steeds verfijnder, zoals de hairstrokes-techniek. Hierbij kan de natuurlijke wenkbrauw geperfectioneerd worden door er flinterdunne ‘haartjes’ tussen te zetten met een ultradun naaldje. Je krijgt hierdoor mooi gestyleerde wenkbrauwen en geen ‘streepwenkbrauwen’.
  Niet alleen de technieken en de apparatuur worden
  steeds beter; de kennis bij de salons wordt steeds groter. Monique heeft onder meer contact met specialisten in
  binnen- en buitenland om op de hoogte te blijven van
  de nieuwste ontwikkelingen.

  Opfrisbeurt
  Heb je misschien bedenkingen bij permanente make-up omdat je denkt dat die er niet goed uitziet? Er lopen inderdaad vrouwen rond die jaren geleden permanente make-up hebben laten zetten en die vervolgens niet meer hebben laten bijwerken. Dan kan het zijn dat de wenkbrauwen wat rood van kleur geworden zijn, en dat ziet er niet mooi uit. Wat dat betreft is het met permanente make-up net zoals bij bijvoorbeeld wimperextensions en nagelstyling: je moet wel af en toe teruggaan naar de salon voor een opfrisbeurt, voor een blijvend mooi resultaat. In het geval van permanente make-up is dat elk jaar. Dan ben je weer verzekerd van een prachtig gezicht!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply