Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • De absolute top op anti-aginggebied
  Rate this post

  Skin Investments is gespecialiseerd in zeer effectieve behandelingen met zeer indrukwekkende resultaten op het gebied van huidverjonging, huidverstrakking en bijvoorbeeld littekenbehandeling na operaties. Door de speciaal ontwikkelde combinatietherapieën is Skin Investments benoemd tot Master Nederland op het gebied van anti-aging- en faceliftingmethoden op een natuurlijke manier. Deze prijs is toegekend door Venus Concept Nederland / Internationaal.
  Venus Legacy facelift / halslift
  De Venus Legacy is enorm populair onder Hollywoodsterren en BN’ers vanwege de unieke en revolutionaire behandeltechnologie op het gebied van facelift / halslift en verstrakking van het lichaam (bodycontouring).

  Wat wij behandelen met de Venus Legacy:
  – slappe onderkin / kaaklijn
  – slappe hals met rimpels
  – slappe onderarmen
  – slappe buik
  – cellulitis en striae
  – liften van benen en billen
  – liften van wenkbrauwen

  Spectaculaire huidverjonging door gecombineerde laserbehandeling
  Skin Investments werkt met een uniek totaalconcept op het gebied van laserbehandeling en beschikt over 2 lasers waarmee de gehele dermis wordt vernieuwd. De ene laser­behandeling behandelt de middermis en diepdermis. Hiermee wordt de huid elastisch en stevig en strak. Deze laser kent geen hersteltijd.
  De andere laser behandelt de opperhuid. Hiermee worden de rimpels, zonschade, grauwe huid, huidoneffenheden, grove poriën, littekens (na operatie of acne) en pigmentvlekken verwijderd. Deze laser kent een zeer korte hersteltijd. Je ziet er gegarandeerd 10 tot 20 jaar jonger uit: jouw huid is voller, veerkrachtiger en spectaculair verjongd, is helemaal egaal en heeft weer een mooie glans.
  Beide laserbehandelingen zijn zeer veilig.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply