Rate this post
 • De beste beautyproducten voor jou
  Rate this post

  De diverse merken die Jossy van der Zwan in het assortiment heeft hebben diverse prijzen gewonnen tijdens de Beauty Astir Awards. Momenteel kun je zeer voordelig kennismaken met deze topproducten bij het instituut voor huid- en lichaamsverzorging in Zoetermeer. Tot 1 mei 2015 ontvang je namelijk een korting van 10% op de genomineerde producten!

  De Beauty Astir Award is een prestigieuze vakprijs voor de beste beautyproducten van het jaar 2014. Pupa Milano is met maar liefst twee producten, de Eyebrow Design Kit en de I’M Lipstick, genomineerd voor de Beauty Astir Awards! In de categorie Best Beauty Discovery Luxe heeft de Revitalash wimperserum een mooie plaats behaald in de top 3.

  Sothys
  Sothys viel flink in de prijzen. Het Amerikaanse vakblad DERMASCOPE Magazine, dat al meer dan 40 jaar bestaat, heeft Sothys de Aestheticians Choice Award 2015 gegeven voor het product Sothys Homme nettoyant énergisant visage als ‘favorite men’s cleanser’. Ook ontving het product Cure Oxy Minéraux van Sothys een award voor ‘Best Oxygenating Serum en heeft Sothys ‘Soothing SOS serum met Spa ™ Thermal Water’ de Health & Beauty Award van Santé ­Magazine in de categorie ‘Gezichtsbehandelingen’ gewonnen!

  Kennismaken
  De medewerksters van Instituut Jossy van der Zwan zijn trots dat ze deze producten in het assortiment hebben. De filosofie van het instituut om de beste producten ten behoeve van behandelingen en thuisgebruik te bieden, wordt bevestigd door de award-uitreikingen. De medewerksters laten je graag kennismaken met de producten en vertellen je alles over de werking en het gebruik

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply