Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • De beste keus voor jouw huid
  Rate this post

  De één doet het alleen met water, de ander met een milk of wasgel. En moet het nou 1 keer per dag of toch 2 keer? Iedereen doet het anders, maar hoe reinig je nou goed je huid?

  Je huid reinigen is een must voor een mooie stralende huid. Je verwijdert hiermee de talg, het vuil en dode huidcellen die zich in de loop van de dag en nacht hebben opgestapeld. Alleen water maakt je huid niet schoon. Water en vet stoten elkaar af. Ik maak voor mijn klanten altijd de vergelijking met een vieze braadpan. Die maak je toch ook niet schoon met alleen maar water? Daar heb je dat druppeltje Dreft voor nodig. Je reinigingsproduct is dus dat druppeltje.

  ‘s Morgens en ‘s avonds
  Je reinigt je huid twee keer per dag. Veel mensen denken dat het ‘s morgens niet hoeft. Je hebt je huid toch ‘s avonds schoongemaakt en alleen maar geslapen? ‘s Nachts werkt je huid het hardst, en dat geeft talg en zweet. Als je dit samen met het laagje nachtcrème laat zitten en niet reinigt, dan moeten de werkstoffen van je dagcrème wel heel hard werken voor ze door deze viezigheid heen zijn. Dan zijn ze al helemaal uitgeput voordat ze op de plek zijn waar ze echt aan het werk moeten.

  Zoveel keus
  Ook in reinigingsland kun je door de bomen het bos niet meer zien. Milk, gel, zeep, doekjes… Er is zoveel keus. Wat het allerbelangrijkst is, is dat er geen zeep in zit (sodium ­lauryl sulphate). Die tast je huidbarrière aan en zal op den duur rode vlekken, schilfers of puistjes veroorzaken. ­Daarnaast moet een reiniging met water te verwijderen zijn. Na je reiniging gebruik je een lotion. Hiermee haal je de laatste restjes reiniging weg. Daarna kunnen de werkstoffen van je crème beter hun werk doen.

  hannah
  In mijn praktijk voor huidverbetering en massagetherapie werk ik met het merk hannah. hannah kent verschillende reinigingsproducten:
  – cleansing milk: een zachte hydrofiele milk, ook geschikt voor de meest gevoelige huid
  – cleansing oil: een milde en natuurlijke hydrofiele ­reinigingsolie, voor alle huidtypen
  – sensitive skin lotion: werkt kalmerend en verkoelend
  – active lotion: geschikt voor een acnehuid, grove poriën of een sterk verhoornde huid
  – cleansing clay: een extra intensieve reiniging op basis van twee soorten klei. Een echte detoxbehandeling.

  Ik adviseer je graag tijdens een intake welke reiniging voor jouw huid de beste keus is.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply