Rate this post
 • De beste prothesen en lingerie
  Rate this post

  Voor mammacare-praktijk Mammella Specials, waar het passen en aanmeten van borstprothesen en perfect passende lingerie en badkleding het hoofddoel is, is een fabrikant als Anita niet weg te denken uit het assortiment. Al bijna 130 jaar heeft Anita expertise op dit gebied.

  Anita kenmerkt zich door 4 steekwoorden: ‘pasvorm’, ‘functionaliteit’, ‘esthetiek’ en ‘comfort’. Deze woorden worden bij Anita omgezet in daden en maken een perfect passend, ondersteunend en mooi product!

  Productie
  De borstprothesen worden in een eigen fabriek in Oberbayern geproduceerd. Voor een heel groot gedeelte is dit handwerk. Eigen ontwerpers in het laboratorium zorgen voor een perfect passend en prettig zittend product. Dit alles van zeer hoogwaardige kwaliteit, waardoor klachten tot een minimum worden beperkt.
  De lingerie, de badmode en dus ook de sport-BH’s worden vervaardigd in eigen fabrieken. Anita staat garant voor goed ingekochte en geproduceerde grondstoffen en zorgt ook voor heel goede en eerlijke werkomstandigheden voor de medewerkers, zowel op de kantoren als in de fabrieken.
  Vanuit alle fabrieken komen de lingerie en badkleding samen in het logistiek centrum in Kufstein in Oostenrijk. Daar liggen zo’n 1,2 miljoen stuks op voorraad! Vanuit dit logistiek centrum worden de producten gedistribueerd naar magazijnen of leveranciers in alle landen van de wereld.

  Sport-BH’s
  Veel aandacht is er ook voor de sport-BH. Anita hanteert drie niveaus:
  – Maximum Support voor extreme ondersteuning bij zwaar sporten
  – Firm Support voor stevige ondersteuning bij een gemiddelde bewegingsintensiteit
  – Light Support voor ideale ondersteuning bij licht sporten
  Anita zorgt voor een perfect passende sport-BH met een mooie uitstraling. Sport-BH’s kunnen ook heel goed gedragen worden met een borstprothese.

  Neem eens een kijkje bij Mammella Specials, maar maak altijd een afspraak! Dan heeft Annemieke alle tijd voor je.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply