Rate this post
 • De beste start voor moeder en kind
  Rate this post

  Van harte gefeliciteerd met je zwangerschap! De eerste momenten van het leven van je kindje zijn heel bijzonder en belangrijk.

  Welkom Kraamzorg (voorheen Vivent kraamzorg) helpt je graag met de beste zorg tijdens de geboorte van je kindje en gedurende de kraamtijd. Onze kraamverzorgende zal jou en je kindje verzorgen. Uiteraard heeft ze ook zorg en aandacht voor de overige ­gezinsleden. Samen met jou zal de kraamverzorgende kijken of alles goed verloopt. Observeren, signaleren en daarop inspelen zijn haar ­deskundigheid. Daarnaast geeft ze daarbij tips en ­adviezen, zodat jij het steeds meer zelf kunt op­pakken. Ook kan ze huishoudelijke taken overnemen; dit alles natuurlijk in overleg met jou. Ons team is zeer ervaren en wordt regelmatig bijgeschoold omtrent de nieuwste in­zichten over kraamzorg. Mede daardoor kun je met elke vraag bij onze kraamverzorgende terecht.

  Samenwerking
  We hebben een intensieve samenwerking met verlos­kundigen en het Jeroen Boschziekenhuis. Naast samen­werken in de praktijk hanteren we ook verschillende overlegvormen om de zorg goed af te stemmen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply