Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • De beste start voor moeder en kind
  Rate this post

  Van harte proficiat met jullie zwangerschap! Ben je zwanger en op zoek naar een verloskundige of naar kraamzorg? Wij helpen je graag!

  Met twee kleine praktijken van enthousiaste vroedvrouwen geven wij zorg aan zwangeren in Arnhem, gemeente Renkum, en gemeente Overbetuwe. Woon je hier, dan kun je kiezen om je bij ‘t Geboortehuys of bij Vroedvrouwenpraktijk Arnhemse Meisjes in te schrijven.

  Verloskunde
  Met een klein team zorgen wij voor jou. Jij kent ons, wij kennen jou. Zo heb je wel de voordelen van een kleine praktijk, maar niet de nadelen. Doorlopend vragen wij onze cliënten hoe zij de zorg bij ons ervaren en zijn wij bezig met de kwaliteit van onze zorg. Hierdoor hebben wij een heel hoge cliënttevredenheid.
  Wij weten hoe belangrijk het voor je is om te weten waar je aan toe bent. Wij geven jou zorg op maat. Samen met jou kijken we waar je behoefte aan hebt. Wij maken een zorgplan mét jou en hier houden we ons aan. 7 dagen per week, 24 uur per dag kun je met je vragen bij ons terecht. Door goed met elkaar te overleggen, zijn wij altijd op de hoogte van jouw situatie.

  Kraamzorg
  Natuurlijk bieden we je ook kraamzorg! Met één team van vroedvrouwen en kraamverzorgenden zorgen wij voor onze cliënten. Onze kraamverzorgenden zijn ervaren en hebben evenveel liefde voor het vak als onze vroedvrouwen.
  Onze kraamverzorgster is er in eerste instantie voor jou en voor jullie kindje. Zij assisteert bij de thuisbevalling, verleent steun aan jou wanneer je aan het bevallen bent en zet alles klaar voor de geboorte. Het is de bedoeling dat onze kraamverzorgende jou en je partner vertrouwd maakt met jullie kindje. Zij helpt je op weg, stelt je gerust en geeft adviezen. Jouw wensen en situatie bepalen hoe deze week verloopt. Samen met jullie zoekt zij naar een nieuw dagritme. Uiteraard komen de vroedvrouwen ook langs. Zij geven adviezen en sturen bij indien nodig. Doordat de kraamverzorgenden en de vroedvrouwen samen één team zijn, zijn deze adviezen goed op elkaar afgestemd. Jullie krijgen advies en voorlichting over onder meer de voeding en verzorging van jullie kindje. Ook houden wij in de gaten of hij goed herstelt na de bevalling.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply