Rate this post
 • De beste zorg voor de eerste dagen
  Rate this post

  Gefeliciteerd, je bent zwanger! Een bijzonder moment in je leven, want in je buik groeit een wonder: een nieuw leven. Ga zoveel mogelijk genieten van deze periode, en kies voor de juiste kraamzorg.

  Kraamzorg Puck & Co. is een jong, kleinschalig en deskundig kraambureau, waar persoonlijke aandacht en zorg vooropstaan. We hebben jarenlang samengewerkt met een groot kraambureau, maar wilden graag persoonlijkere aandacht en zorg bieden. Daarom hebben we de stoute schoenen aangetrokken om een eigen kraambureau te starten. We vullen elkaar goed aan en hechten veel waarde aan de persoonlijke wensen van de cliënt. Wij merken dat de cliënten het als zeer prettig ervaren dat ze ons gedurende de zwangerschap en ook na de kraamweek altijd kunnen bellen als er vragen zijn.
  Ons werkgebied is voornamelijk Den Haag, Rijswijk, Delft, Leidschendam, Voorburg, ­Zoetermeer en Wassenaar. Nu, ruim een jaar na het opstarten van Kraamzorg Puck & Co., hebben wij ons team uitgebreid met een kraamverzorgende die net zoveel passie voor het vak heeft als wij. We helpen bij de verzorging van moeder en baby, adviseren bij (borst)voeding, geven voorlichting, houden de gezondheid in de gaten, signaleren complicaties en overleggen met de verloskundige. Daarnaast verrichten wij lichte huishoudelijke werkzaamheden.
  Kraamzorg Puck & Co. doet er alles aan om voor jou, jouw kindje en jouw gezin de kraamtijd tot een mooie periode te maken.
  Kraamzorg wordt vergoed vanuit de basisverzekering. Gemiddeld ontvangt een moeder 49 uur kraamzorg over 8 dagen (afhankelijk van de persoonlijke situatie).

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply