Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • De bikinitijd is in aantocht!

  De winter is voorbij. Eindelijk lente en zon! Iedereen is wel zo’n beetje klaar met de regen, de vrieskou en andere winterse ongemakken. Maar tegelijkertijd wordt het ons ook duidelijk dat we met een lichaam te maken hebben dat we de afgelopen maanden heel goed konden verstoppen onder dikke truien, warme slobbervesten en verhullende jassen.

  Door het mooie weer worden we eraan herinnerd dat het binnenkort weer tijd is voor blote armen en benen, en zo halverwege het jaar warempel ook nog voor een bikini of badpak. De tijd van je lichaam verbergen is voorbij, evenals een aantal extra winterkilo’s die we eigenlijk liever kwijt dan rijk zijn.

  Hormonen in balans
  In de media worden we overspoeld met crashdiëten, al dan niet gebaseerd op repen, shakes en pillen, die ons kilo’s gewichtsverlies in één week beloven. Maar trap daar alsjeblieft niet in! Gewicht verliezen doe je op een gezonde manier, met gezonde voeding, een op maat gemaakt bewegings-/ trainingsadvies en goede begeleiding. Je hormonen in ­balans is belangrijk voor het goed functioneren van je lichaam en geest en wat ervoor zorgt dat je gewicht op een gezonde manier verliest. Kom eens langs bij Censz voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Dan bespreken we wat ik voor jou kan betekenen bij het verliezen van die overtollige kilo’s.

  bodySculptor
  Als ondersteuning bij het afvallen biedt Censz je ook de bodySculptor. De bodySculptor combineert de vetafbrekende eigenschappen van extreem laagfrequente golven (ELF, extreme low frequency < 100 hZ) met de vetafvoerende eigenschappen van lymfedrainage. Dit alles tegelijkertijd
  in één behandeling. De laagfrequente golven werken in op het gladde spierweefsel. Gladde spieren komen voor in de wanden van bloedvaten, de luchtwegen en het spijsverteringskanaal. Gladde spieren kun je niet bewust aansturen, in tegenstelling tot je skeletspieren, maar reageren op prikkels van het zenuwstelsel. De laagfrequente golven van de bodySculptor geven signalen af aan het zenuwstelsel, waardoor deze spieren samentrekken. Dit voel je niet, maar het samentrekken zorgt voor de voortstuwing van bloed, lucht en voedsel en bevordert de lipolyse (afbraak van vetten). De lymfedrainage bevordert op zijn beurt de afvoer van deze vrijgekomen vetzuren, vocht en afvalstoffen. Een bijkomend voordeel hiervan is dat je je na een aantal behandelingen fitter voelt. Tijdens een behandeling van een half uur met de bodySculptor verbruik je circa 650 kcal. Dus met de bodySculptor alleen verlies je ook al gewicht!

  Stevigere huid
  De bodySculptor is ook uitermate geschikt voor het de behandeling van cellulite en een verslapte huid. Het verbetert de elasticiteit en zorgt voor een stevigere huid, zowel op de buik en benen als op de armen, kin en kaaklijn. Ook op littekens heeft de bodySculptor een bewezen positief effect. Het maakt ze zachter, egaler en minder diep.

  Hoe verloopt een behandeling? Heel ontspannen, kun je wel zeggen. Na ongeveer 2 of 3 behandelingen vallen de meesten in slaap. Het nieuwe is er dan vanaf en men geeft zich over aan het ritmische geluid van de pomp, samen met een rustig muziekje.

  Ook nieuwsgierig geworden of de bodySculptor wat voor jou is? Maak dan een afspraak voor een gratis proef­behandeling en ervaar het zelf: een combinatiepakket met lifestyleadviezen en de bodySculptor. Bel voor de ­mogelijkheden.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply