Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • De details maken het verschil
  Rate this post

  Bij het kiezen van een pruik of haarwerk moet u met veel zaken rekening houden. De kleine details maken het verschil bij het selecteren van een stijlvol en natuurlijk ogende aanvulling van uw haar. We bieden een grote selectie aan pruiken, haarwerken en ­andere producten die uitkomst bieden bij verschillende vormen van tijdelijk of blijvend haarverlies.

  Onder haarwerken vallen pruiken, haarstukjes en ander maatwerk om uw haar mee aan te vullen. Meestal ­worden deze gemaakt van echt haar. Er zijn ook synthetische haarwerken. De kwaliteit hiervan is de laatste jaren steeds beter geworden. Deze haarwerken zijn niet van echt haar te onderscheiden. Wij leveren topkwaliteit met een mooie filmaanzet, zodat u niet ziet dat het een haarwerk is. Ze komen in uiteenlopende stijlen, van modern tot klassiek.
  Annelieze: ‘Cliënten zijn vaak radeloos. Het is prachtig als het lukt om deze mensen van een mooi haarwerk te voorzien, waardoor ze zelfverzekerder weer de studio verlaten.’

  Op tijd regelen
  Als u een chemokuur moet ondergaan, vallen meestal na 12 tot 14 dagen uw haren uit (dit is wel per kuur verschillend. Uw arts vertelt u meer hierover). Dit kan erg confronterend en emotioneel zijn. Wij adviseren u om uw pruik al vóór de behandeling te regelen. Dat geeft rust, ook omdat u zich vaak tijdens een kuur of bestraling niet lekker voelt. Het kiezen van een pruik kan dan een zware opgave worden. Wij komen zo nodig ook in het ziekenhuis of bij u thuis.
  Bijkomend voordeel van een bezoek vóór uw kuur is dat we uw eigen haar, kleur, type en model nog kunnen bekijken. Dit maakt het voor ons gemakkelijker om u te begeleiden bij het vinden van een geschikte pruik. We kunnen dan snel handelen en u een grote zorg uit handen nemen, mogelijk al in 1 of 2 werkdagen. Wij helpen u erdoorheen, zo nodig ook met het verwijderen van het haar.
  We bieden ook een klinisch behandelplan van ­Mediceuticals, speciaal voor mensen met een chemokuur. Dit is volledig op natuurlijke basis. Omdat de hoofdhuid door de chemokuur vaak gevoelig, droog en schilferig wordt, kunnen we deze producten aanbieden om te ­verzachten en te verkoelen.

  Vergoeding zorgverzekering
  Met een verwijsbrief van uw arts is uw haarwerk in veel gevallen te declareren bij uw zorgverzekering. Wij hebben contracten met alle verzekeringen lopen en regelen graag de declaratie voor u.
  Wij zijn ANKO-gecertificeerd haarwerkspecialist.
  Annelieze is opgeleid voor psychosociale aspecten van kanker, speciale communicatie met cliënten.

  Wij hebben ook een groot aanbod in leuke turbans, mutsjes en petjes van speciaal materiaal voor de gevoelige huid, zoals bamboo.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply