Rate this post
 • De eerste stap naar een mooi gebit
  Rate this post

  In Vlaardingen en Maassluis kunnen zowel kinderen als volwassenen in een prettige sfeer terecht in de praktijken van Van Zanden Orthodontie voor beugelbehandelingen van hoge kwaliteit, waarbij erop vertrouwd kan worden dat er gezorgd wordt voor een zo kort mogelijke behandelduur.

  In beide praktijken worden speciale technieken en de meest geavanceerde materialen gebruikt, waardoor het trekken van kiezen nog maar zelden nodig is. Hierdoor duren onze behandelingen vaak dan ook niet langer dan 1,5 jaar.

  Beugels voor kinderen
  Wist je dat één op de drie kinderen tegenwoordig een beugel heeft? Je krijgt een beugel omdat je tanden scheef staan, je gebit niet goed past of als je kaken niet goed groeien, zodat je daarna goed kunt kauwen, bijten én een mooie lach hebt! Met een goed passend en mooi gebit zul je in de toekomst de minste problemen krijgen en kun je ­zelfverzekerd de wereld aan!
  Onze praktijken in Vlaardingen en Maassluis kenmerken zich door een gezellige sfeer. Daar doen wij dan ook ons uiterste best voor. We vinden het namelijk heel belangrijk dat je je bij ons thuisvoelt. Wij vinden niet alleen het einddoel, maar ook de weg ernaartoe belangrijk.
  Onze behandelfilosofie is erop gericht om het trekken van kiezen te voorkomen en je behandeling zo kort mogelijk te laten duren. Daar hebben wij in onze praktijk speciale technieken voor. Alleen hierom al kiezen veel kinderen voor onze praktijk. En mochten de omstandigheden tijdens de behandeling veranderen, dan wordt er met jou en je ouders of verzorgers overlegd over de aanpassing van je behandeling. Je mag ons altijd vragen stellen over je behandeling, dus als je wat wil weten, vraag het ons dan! Je ouders zijn overigens altijd welkom bij je behandeling en mogen meekijken als je dat fijn vindt.
  Wij ontwerpen voor jou een individuele behandeling met oog voor detail en luisteren ook goed naar jouw wensen. In onze praktijk valt namelijk veel te kiezen.
  Een beugelbehandeling is samenwerken. Daarom zullen wij jou en je ouders of verzorgers betrekken bij de behandeling en inzicht geven in de voortgang. Als we goed samenwerken, dan duren de meeste behandelingen bij ons niet langer dan anderhalf jaar!

  Beugel voor volwassenen
  Gelukkig vinden ook steeds meer volwassenen de weg naar de orthodontist. Ook volwassenen willen tegenwoordig graag een mooi regelmatig gebit hebben om zich bijvoorbeeld zelfverzekerder te voelen, om een mooie lach te krijgen of om problemen in de toekomst te voorkomen. Gelukkig is het dragen van een beugel heel normaal geworden. Het kan zijn dat vroeger de mogelijkheid voor een behandeling er niet was of dat op latere leeftijd veranderingen zijn opgetreden in de stand van het gebit. Ook kan een eerdere behandeling een onbevredigend resultaat hebben opgeleverd. Gelukkig is er altijd een oplossing.
  Bent uzelf, als volwassen patiënt, geïnteresseerd in de mogelijkheden om een mooi recht gebit te krijgen? Dan bent u bij ons van harte welkom; wij onderscheiden ons door goed naar u te luisteren en rekening te houden met uw wensen. Onze aanpak is uniek en wordt in de wijde regio bijzonder gewaardeerd.
  Op basis van een uitgebreid onderzoek met röntgenfoto’s en gipsmodellen wordt de probleemstelling beoordeeld en een behandelplan gemaakt. Een beugelbehandeling is daarmee afgestemd op uw gebit, op uw specifieke wensen en op het gewenste eindresultaat.
  Een orthodontische behandeling bij volwassen patiënten kan tegenwoordig in vrij korte tijd tot een grote verandering leiden.

  De beste beslissingen
  Bij van Zanden Orthodontie werken meerdere specialisten. Het grote voordeel is dat er intern altijd overleg kan worden gepleegd. Hierdoor worden voor u of uw kind de beste beslissingen genomen, hetgeen bijdraagt aan een nog beter resultaat.

  ISO-certificering
  Onze ISO-certificering weerspiegelt onze kwaliteit en onderstreept het vertrouwen dat u kunt hebben. ISO 9001-certificatie houdt in dat een externe, onafhankelijke partij (een certificatie-instelling) vaststelt of het kwaliteitsmanagementsysteem van onze praktijk aan alle normeisen voldoet.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply