Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • De finishing touch voor iedere outfit
  Rate this post

  Nu je zomergarderobe plaatsmaakt voor warmere items, is het een goed moment om ook je lingerie eens onder handen te nemen. Waar moet je op letten bij het aanschaffen van een nieuwe bh? En wat zijn de laatste trends?

  Trendsetters

  Kleur bekennen
  Aardetinten zoals beige, bruin en mauve, maar ook donkergroen, helderblauw, zuurstokroze en bordeauxrood of juist de helderrode kleur van pepers: dit is een greep uit de trendkleuren van het najaar. Uiteraard zien we ze ook veelvuldig terug in de lingeriezaken, maar geen zorgen: ook met vertrouwd zwart zit je ook aankomend seizoen nog helemaal goed!

  Strik erom
  Hul je in nachtzwart, zuurstokroze óf een combinatie van beide. Voor de nieuwe herfst- en wintercollectie maakte het wereldberoemde ontwerpersduo Victor & Rolf een collectie voor Aubade. De strik, die in veel ontwerpen van het Nederlandse tweetal terugkomt, zie je ook veelvuldig terug op de transparante stofjes en zowel op de voor- als achterkant van de broekjes en bh’s. De collectie bestaat uit negen items en is onder andere verkrijgbaar bij BAZZ Jeans & Casual.

  Meten is weten
  Jouw favoriete outfit komt nóg beter uit de verf wanneer je goed passende lingerie draagt. Eigenlijk zou je daarom je borsten jaarlijks bij een goede lingeriezaak moeten laten opmeten. De structuur van je borstweefsel verandert namelijk in de loop van de jaren door allerlei factoren: zwangerschap of gewichtsschommelingen, bijvoorbeeld. Laat daarom eens door een lingeriespecialiste controleren of de bh-maat die jij draagt nog wel de juiste is!

  Met liefde
  Wanneer je de perfecte bh hebt gevonden, draag je het liefst niets anders. Maar is dat wel verstandig? Ook wil je niet dat je bh al na een paar wasbeurten kleur of stevigheid verliest. Gelukkig kun je met de juiste zorg eindeloos van je favoriete exemplaar blijven genieten.

  Handwerk
  Herinner je je nog dat Carrie in Sex and the City haar bh’s altijd met de hand wast? Terecht! Een bh blijft namelijk langer mooi als je de bh voorzichtig wast met koud of lauw water. Het helpt om de structuur van de bh mooi te houden. Als je toch liever in een machine wast, gebruik dan een waszakje. Dit zorgt ervoor dat je bh minder snel slijt of beschadigd raakt.

  Natuurlijk!
  Het is beter om je bh na het wassen niet in de droger te doen. Laat de natuur haar werk doen en laat bh’s drogen door de lucht op een wasrekje of een handdoek, maar níet op de verwarming.

  More is more
  Wissel regelmatig van bh, zodat ze de tijd hebben om te ‘rusten’. De bh past zich aan aan de warmte van je lichaam. Als je altijd dezelfde bh draagt, neemt de elasticiteit snel af.

  BAZZ Jeans & Casual verkoopt naast een uitgebreid assortiment aan dames- en herenkleding ook lingerie van onder andere de merken Marie Jo, Prima Donna, Aubade en Wolford. De lingerie is van hoge kwaliteit en in allerlei soorten, kleuren en maten verkrijgbaar, waardoor er altijd wel iets voor jou tussenzit. De lingeriespecialistes helpen jou bij het vinden van die perfect passende lingerie. Of je nu op zoek bent naar een eenvoudige bh of een sensueel setje.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply