Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • De gedachte achter een tatoeage
  Rate this post

  Tatoeages zijn in onze samenleving niet meer weg te denken. Op het strand, in het winkelcentrum, het zwembad of zelfs op kantoor, of het nu gaat om jonge mensen met volle armen of om een ouder iemand met een simpel naampje: je ziet ze overal, en het is tegenwoordig allemaal mogelijk. En elke klant heeft zo z’n eigen motivatie.

  Voor sommige is een tatoeage een herinnering aan een dierbare die ze te allen tijde willen blijven herinneren. Een naam, een symbool, een voorwerp: je kunt het zo gek niet bedenken. Dat leidt dan wel eens tot het wegpinken van een traantje als de herinnering eenmaal op het lichaam is vereeuwigd. Anderen willen weer graag een periode afsluiten, vaak door middel van een tekst of spreuk. Dan is er nog een groep mensen die iets willen uitdragen of een statement willen maken. Ze willen eigenlijk iets onopvallends zeggen tegen de buitenwereld: wat ze denken, waar ze voor staan of wie ze willen zijn. Maar wat ze allemaal gemeen hebben, is dat ze het gewoon mooi vinden.

  Hot or not
  De tattoo-wereld loopt, vooral bij de jonge generaties, parallel aan de modewereld. Wat vandaag ‘hot’ is, is morgen weer ‘not’. Periodes van ‘klein maar fijn’ wisselen zich af met ‘hoe groter, hoe beter’. Voor de meesten geldt dat zij hun identiteit willen uitdrukken, met misschien een vleugje rebellie hier en daar. Het draait dus steeds meer om ­creativiteit en originaliteit.

  Originaliteit
  Velen willen graag uniek zijn, maar dankzij het internet wordt er helaas veel gekopieerd. Het is dus een hele opgave om origineel te zijn, voor zowel de klant als voor ons. Want een roos blijft toch een roos; daar valt weinig aan te veranderen, maar toch moet het dan net even anders. En dat kan! Wij proberen altijd iets origineels van iets te maken. Daarom zie je steeds meer dat klanten bij ons binnenstappen met hun idee van wat ze willen, wij geven eventueel advies en bespreken de mogelijkheden. Door eerst goed door te nemen wat de klant precies wilt, horen wij de beweegreden achter de tatoeage, wat voor ons weer kan helpen om er echt iets persoonlijks van te maken. En zo komen we tot een stukje creativiteit, op smaak gemaakt.

  Advies
  Dus mocht je met de gedachte voor een tatoeage rondlopen, stap dan gerust eens bij ons binnen. Wij kunnen je altijd vrijblijvend adviseren over de mogelijkheden. En als je inspiratie zoekt, bekijk dan onze website of bezoek ons op Facebook (Cajac tattoo).

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply