4/4 - (1 stemmen)
 • De geschiedenis van het Slenderen
  4/4 - (1 stemmen)

  Je kent de vooroordelen van Slenderen misschien wel: ‘bewegen voor oude mensen’, ‘banken voor luie sporters’, ‘de banken doen niks’. Er zijn inderdaad oudere mensen die bij Slender You binnenlopen. Maar het publiek van Slender You Haarlem is heel divers. Ook veel jonge mensen komen bij Slender You om na hun werk te ontstressen en toch wat aan hun lichaam te doen. Er zijn ook veel mensen die niet van een sportschool houden of niet naar een sportschool kunnen door hun beperkingen.

  Welk idee zit er achter de Slenderen? De Slender-toestellen zijn oorspronkelijk ontwikkeld door een arts in de Verenigde Staten voor het revalideren van poliopatiënten. Zijn vrouw had polio en voor haar heeft hij, in de jaren 40, de zogenoemde ‘bewegingsbanken’ ontworpen.
  Jarenlang onderzoek zorgde voor een zeer uitgebreid houdingenpakket, dat het ook voor mensen met rugklachten, gewrichtsklachten en andere medische klachten mogelijk maakt om met de Slender You banken veilig en verantwoord te werken aan hun lichaam en conditie.

  Fit en ontspannen
  De Slender You banken doen 80% van het werk en schakelen als het ware de zwaartekracht uit, met als gevolg dat je je na een uurtje ‘Slenderen’ fit en ontspannen voelt. Een betere doorbloeding, verwijdering van afvalstoffen, je spieren en gewrichten worden soepel en je huid wordt strak. Een bijkomend effect van deze toestellen is een ongelooflijke vermindering van de omvang in centimeters.

  Het effect van slenderen
  Voor wie een zittend beroep heeft, veel in de auto zit of nu eenmaal moeilijk aan lichaamsbeweging toekomt, is Slenderen een uitkomst. Zonder zware fysieke inspanning worden spieren versterkt en gewrichten versoepeld. Slenderen geeft een moment rust in het drukke bestaan, en na een uur slenderen voel je je weer ontspannen en energiek.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply