Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • De gladste benen van het hele strand
  Rate this post

  Deze zomer wil jij natuurlijk dat er onder je zwierige jurkje of stoere korte broek een paar mooie gladde benen vandaan komen. Ook een zachte, haarvrije bikinilijn hoort er voor jou helemaal bij. Je ziet het alleen echt niet zitten om weer iedere dag met een bus scheerschuim en een scheermes aan de slag te moeten.

  Bijna iedere scheerbeurt loopt er namelijk wel een straaltje bloed langs je benen. En een paar uur na het ontharen van je bikinilijn zie je vaak alweer rode bultjes of beginnende stoppeltjes. Al dat werk voor niets! Kan je scheerritueel nu nooit eens van een leien dakje gaan?

  Irritant!
  Wist jij dat je lang niet de enige bent die irritaties ervaart tijdens en na het scheren? Maar liefst 99% van de vrouwen ervaart namelijk problemen tijdens het ontharen. Denk hierbij aan wondjes, maar ook aan rode plekjes of terugkerende stoppels. Andere veelvoorkomende onthaarirritaties zijn een geïrriteerde huid, moeilijk bereikbare plekjes en het vergeten van bepaalde haarzones. Daarom is het tijd dat jij ook kennismaakt met waxen.

  Met wortel en al
  Waxen is één van de bekendste ontharingsmethoden en wordt steeds populairder. Een groot voordeel van een waxbehandeling is dat het alle haartjes inclusief wortel meeneemt. Je huid voelt na de behandeling zijdezacht aan en blijft veel langer glad dan na een gewone scheerbeurt. Je kunt er zelfs drie tot vijf weken van genieten. Ideaal voor op vakantie, of die warme weken in eigen land. Ook komen de haartjes, naarmate je ze vaker waxt, steeds zachter en in mindere mate terug. Daarnaast verwijdert de techniek je dode huidcellen. Hierdoor krijg je die heerlijke zachte en gladde huid.

  Gladde bikinilijn
  Specifiek voor het ontharen van je bikinilijn is er de Brazilian wax. Astrid Mollien is gespecialiseerd hierin: ‘Bij een Brazilian wax wordt met de Hot Wax van Lycon al het vastgekleefde haar in één beweging verwijderd. De wax hecht zich alleen aan het haar en niet aan de huid. Het is daarom erg zacht voor je huid en het zorgt voor minder irritatie dan scheren. Het resultaat is een bikini-proof en supergladde, niet-geïrriteerde huid!’

  Je kunt met wax niet alleen je onderbenen en bikinilijn laten ontharen, maar ook:
  – oksels
  – armen
  – billen
  – navellijn
  – bovenlip
  – neus
  – wenkbrauwen
  – kin
  – wangen
  – tepelhof

  Bij de Gooische WaxInn zijn vrouwen én mannen welkom voor verschillende behandelingen, waaronder spray-tan. Voor de waxbehandelingen werkt de salon met producten van Lycon. Op vrijdagen houdt de Gooische WaxInn een Walking Wax Inn!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply