Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Dé haartrend voor de zomer
  Rate this post

  Heb jij altijd al grove natuurlijke waves willen hebben, maar kon dat nooit omdat je haar te lang is? Dan hebben wij nu de perfecte oplossing: beach waves permanent! Speciaal voor halflang / lang haar.

  Geen kapsel is zomerser dan een nonchalante bos beachwaves. De mooiste waves krijg je na een dagje op het strand. Het zoute water geeft je haar die aparte, beachy structuur, maar met een goeie Salt Spray boots je dat thuis prima na. De beach waves permanent blijft 8 weken lang zitten. Vind je een permanent een te grote stap, dan hebben wij ook een spray voor thuisgebruik die voor een paar dagen de beachwave-look creëert.
  Nieuw en erg goed is de Beach Waves Salt Spray van L’Oréal Professionnel, die zelfs sluik haar vlotjes in beweging krijgt. Je verstuift de Salt Spray over je handdoekdroge, uitgekamde haren, werkt het product goed in (neem de lokken apart tussen je vingers en knijp erin) en laat je haar dan aan de lucht drogen. Na een tijdje verschijnen de waves als vanzelf. Kam ze niet uit. Leuk is dat je geen krullen krijgt, maar mooie golven, en dat je waves niet droog en hard aanvoelen zoals bij een krulmousse, waardoor het natuurlijk blijft. Dat er geen zand tussen je tenen komt te zitten, is uiteraard ook een bonus! Beach waves staan het mooist bij (half)lang haar dat in laagjes is geknipt.
  Maak nu een afspraak bij Kapsalon Loes (via telefoon of website). Voor advies ben je ook altijd welkom. Voor de kapsalon is er een grote parkeerplaats met gratis parkeren! Zo hoef je nooit te haasten bij de kapper.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply