Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • De huidspecialist aan het woord

  Het is een open deur dat niemand zit te wachten op huidproblemen. Wat echter géén open deur is, is het antwoord op de vraag waar je terechtkunt met die problemen. Ga je zelf aan de slag met middeltjes van de drogist? Ga je langs bij een vriendin die wel eens een gezichtsbehandeling geeft? Of kies je ervoor om jouw huidprobleem grondig en effectief te laten aanpakken?

  Als jouw huid je lief is, dan vertrouw je die toe aan de deskundige handen van de huidspecialist. Adriana Chevallier is zo’n huidspecialist en neemt jouw huid meer dan serieus. ‘Als ik mijn klant behandel, dan doe ik dat met volle overgave en een zeer gedetailleerde blik. Tel daarbij op dat ik het erg belangrijk vind om, voordat er ook maar één behandeling plaatsvindt, mijn klant eerst uitgebreid te spreken en te horen welke huidproblemen en -wensen zij of hij heeft. Ook maak ik een huidscan, om verscholen dingen in de huid zichtbaar te maken. Vervolgens stem ik daar mijn kennis, kunde en behandelingen op af en maak ik een persoonlijk behandelplan. Dit plan is dus voor iedere klant weer anders, waardoor je echt kunt spreken van maatwerk voor de huid.’

  Het schillen van de huid
  ‘Eén van de behandelmethoden waarmee ik zeer goede resultaten behaal, zijn de peelingen. Wij werken met meerdere soorten en merken peelingen om zo goed mogelijk voor iedere huid en alle huidproblemen een oplossing te kunnen bieden. ‘To peel’ betekent ‘schillen’. Met een peeling haal je de laagjes van de opperhuid af, waardoor de celdeling wordt versneld, de poriën worden geopend en de tint van de huid helder wordt. De peeling kan pas aangebracht worden op de huid als deze zeer goed gereinigd is en vrij is van verstoppingen in de poriën en ontstekingen. Een peeling is een dunne vloeistof die met een waaierkwast, gaasje of wattenstaafjes kan worden aangebracht op de huid. De tijd dat de peeling op de huid blijft, verschilt. Eigenlijk trekt de peeling in de huid en haal je de peelingen er niet meer af, maar neutraliseer je de huid na de peeling om de PH- waarde te normaliseren’, legt Adriana uit.

  Hoogwaardige werkstoffen
  ‘In mijn kliniek werk ik uitsluitend met topmerken met hoogwaardige werkstoffen, zoals ZO Skin Health van OBAGI Skin Care, COSMEDIX, VI DERM, PRX-T33 No-Needle-Skin-Booster peeling, Cèll Fúsion C en Image. Alleen met deze producten kan ik een effectieve en veilige behandeling garanderen’, aldus een bevlogen Adriana. ‘De producten voor thuisgebruik spelen een cruciale rol in échte huidverbetering.’

  Peelingen zijn erg geschikt voor:

  – het behandelen van acne
  – het behandelen van pigmentafwijkingen
  – het terugdringen en vertragen van huidveroudering

   

  Wist je dat bijna 2 miljoen mensen in Nederland een huidaandoening hebben en dat dit aantal toeneemt? Het is dus erg belangrijk om goed voor je huid te zorgen en op tijd de hulp van een huidexpert te vragen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply