Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Dé ideale beautybehandeling
  Rate this post

  Licht heeft een helende werking die juist in deze tijd, zowel fysiek als mentaal, goed uitpakt en aanslaat. Niet alleen ontstekingen en littekens genezen er beter en sneller door, maar licht heeft ook effect op pijnverlichting en verbetering van het afweersysteem en onze immuniteit tegen ziekten.

  Het is dan ook niet voor niets dat lichttherapie in de geneeskunde al een lange historie kent. Ook de cosmetische wereld heeft de kracht van licht ontdekt als energizer voor de huid, als collageenbooster en als effectief middel voor anti-rimpel/anti-aging. Kortom: dé ideale beautybehandeling!

  Bioptron
  ‘Persoonlijk werk ik al sinds het begin van de jaren 90 met licht’, vertelt Greet Hoedeman. ‘Ik heb meerdere apparaten (gehad), maar met de komst van de Bioptron in 2015 heeft lichttherapie een geheel andere lading gekregen. Dit systeem heeft de meeste mogelijkheden, is ISO-gecertificeerd én is ook nog eens de goedkoopste in zijn soort.’

  Herstellend vermogen
  ‘Dat lichttherapie goed werkt tegen een winterdepressie is al lang bekend, maar het gaat veel verder’, vervolgt Greet haar verhaal. ‘Bioptron ondersteunt het natuurlijk herstellend vermogen van het lichaam waardoor het zijn eigen genezingskracht vrij kan geven. De lichttherapie wordt lokaal gedaan en heeft vervolgens invloed op het gehele lichaam dankzij het transport via ons bloedvatensysteem. Bloedserum is een bestanddeel van het bloed dat eiwitten, elektrolyten, antilichamen, antigenen, hormonen en alle exogene stoffen (bijvoorbeeld medicatie en micro-organismen) bevat.’

  Breed inzetbaar
  Bioptron lichttherapie biedt versnelde heling en verlichting bij meer dan honderd indicaties, waaronder littekens, huidontstekingen, bacteriële infecties, (hoofd)pijnklachten, kneuzingen, carpaal tunnelsyndroom en (on)zichtbare wonden. ‘Onderzoek heeft zelfs aangetoond dat het een remmende werking op tumorcellen heeft! In 2015 is er een onderzoek geweest onder borstkankerpatiënten bij wie een borst was geamputeerd. Er werden bloedmonsters afgenomen voor en na behandeling met Bioptron. Na zeven dagen lang dagelijks behandeld te zijn, bleek het bloedserum van patiënten die behandeld waren met Bioptron lichttherapie, vertragende effecten op tumorcellen te vertonen en positieve effecten te hebben op stoffen die bijdragen aan de wondgenezing’, vertelt Greet gepassioneerd.

  Eigenschappen Bioptron lichttherapie
  – verbetert de microcirculatie en celstimulatie
  – stimuleert de aanmaak van collageen en elastine
  – anti-rimpelwerking en bindweefselversteviging
  – stimuleert regeneratieve en herstellende processen
  – versnelt wondgenezing, verlicht pijn of verlaagt de intensiteit
  – verfraait littekens
  – activeert celvernieuwing
  – verbetert het afweersysteem en de immuniteit
  – stimuleert genezingsprocessen van het hele lichaam

  Greet Hoedeman is al sinds 1978 eigenaresse van Beauty Inn. Zij beantwoordt in elke editie van het magazine vragen over verschillende behandelingen in haar salon.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply