fbpx
Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • De ijskoude oplossing!

  De tijd dat jij een piepjonge en rimpelvrije gezichtshuid had, is jaren geleden. Dat is ook logisch, want met de jaren heeft je huid heel wat te verduren gehad: zon, veroudering, stress en vervuiling door het klimaat. Het geeft jouw gezicht karakter, maar soms zou je willen dat je huid nét iets meer jeugdigheid uitstraalde. Wanneer je op zoek ben naar die frisse blik van toen, verdiep je dan eens in deze ijskoude oplossing.

  Cryotherapie is geschikt voor gezicht én lichaam. Het is geen methode om mee af te vallen, maar een manier om op bepaalde plekken vet te laten verwijderen of de huid te verstevigen. Zónder dat er een operatie aan te pas komt. De Cryo21 is de nieuwste ontwikkeling op het gebied van cryotherapie. Tijdens een cryo21-behandeling wordt met behulp van een non-invasieve applicator vetweefsel nauwkeurig gekoeld.

  Een natuurlijke facelift met vrieskou
  Fabulous Freeze maakt gebruik van de Cryo21. Je kunt hierdoor een slanker figuur krijgen, maar je kunt ook je gezicht laten behandelen! Tijdens de Cryo facelift (met de Cryo21) wordt er gebruik gemaakt van kou. Door jouw huid af te koelen naar 5 tot 10 graden worden de belangrijkste bindweefselcellen geactiveerd. Deze cellen zorgen voor de aanmaak van collageen en elastine. Dit geeft de elasticiteit en de stevigheid van je huid een enorme boost! Jouw huid wordt dikker en strakker. ‘De gel die wij gebruiken, bij de Cryo facelift, om de kou te geleiden en je huid te behandelen, bevat actieve bestanddelen en verstevigt de huid extra’, aldus eigenaresse Ineke Zweers.

  Ervaar de helende kracht van kou
  Het resultaat is meestal na één behandeling al zichtbaar. Wanneer je huid elke week een behandeling ondergaat, verminderen jouw rimpels en krijg je weer die frisse jeugdige uitstraling! Bij de Cryo facelift wordt de huid verstevigd en wordt die mooi glad. Na 4 tot 6 behandelingen zie je een duidelijk verschil, en daarna moet je het resultaat blijven onderhouden, met om de 6 weken een behandeling.

  Hoe gaat vet bevriezen in zijn werk?
  Bij het bevriezen van vet worden plooien in de huid gemaakt, worden de vetcellen geïsoleerd en kapotgemaakt. Deze vetcellen worden vervolgens door het lichaam afgevoerd als afvalstoffen. Je kunt rekenen op gemiddeld 1 centimeter per behandeling. 6 à 8 behandelingen zijn genoeg voor een zichtbaar en blijvend verschil. De behandeling zorgt bovendien voor een stevigere en gladdere huid, omdat de huidcellen worden geactiveerd om te vernieuwen door de kou.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply