Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • De impact van kanker
  Rate this post

  Als kanker op je pad komt, krijg je te maken met veel onzekerheid, angst, verdriet en vragen. Het dagelijks leven raakt ontregeld en er kunnen spanningen ontstaan omdat de mensen om je heen op een andere manier dan jij op de situatie reageren.

  De deur van het Adamas Inloophuis staat open voor iedereen die met kanker is geconfronteerd. Het Adamas Inloophuis ondersteunt je en helpt je om te gaan met wat er allemaal op je afkomt. Je kunt er terecht als je zelf ziek bent (geweest), maar ook als iemand in je omgeving kanker heeft (gehad) of daaraan is overleden. Voor kinderen vanaf 4 jaar worden speciale bijeenkomsten georganiseerd.

  Laagdrempelige professionele ondersteuning
  In het inloophuis werken meer dan 100 vrijwilligers die, vaak uit eigen ervaring, weten wat de impact van kanker is. Je bent welkom om je verhaal te delen met een gastvrouw/ -heer of om in contact te komen met mensen die hetzelfde meemaken als jij. Je bent ook welkom om juist even niet met de ziekte bezig te zijn en je zinnen te verzetten tijdens een ontspannende, creatieve of sportieve activiteit. Loop gerust binnen en vertel ons aan welke ondersteuning je behoefte hebt of hoe we je kunnen helpen die behoefte te ontdekken. Een afspraak maken is niet nodig, een verwijsbrief evenmin.

  Op de website vind je een actueel overzicht van alle activiteiten.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply