Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • De investering is het waard
  Rate this post

  Een mooie huid krijg je niet vanzelf, zoals je helaas ook geen fantastisch lichaam krijgt door één keer naar de sportschool te gaan. In een vlekkeloze en schone huid moet je investeren. Het is daarom belangrijk dat je de juiste behandelingen uitkiest om het beste resultaat te bereiken én te behouden.

  Een nieuwe manier van huidverbetering
  pHformula richt zich door middel van skin resurfacing op verschillende huidproblemen. Problemen zoals huidveroudering, pigmentvlekken, acne en chronische roodheid kunnen snel en doeltreffend behandeld worden. Dankzij het gepatenteerde PH-DVC complex komen de werkstoffen in de juiste pH-waarde tot aan de basale cellenlaag. Hier worden de werkstoffen pas afgegeven. Terwijl de zuren de bovenkant van de huid aanpakken, gaan de high-end werkstoffen vanuit de diepere huidlagen de huid ‘resetten’. De huid gaat hierdoor anders denken en functioneren, waardoor huidproblemen worden opgelost.
  PHformula is de eerste pharma-cosmeticeutical gericht op het vernieuwen van de huid in plaats van het peelen van de huid. Skin resurfacing-behandelingen hebben grote voordelen in vergelijking tot traditionele peelings. Deze zorgen doorgaans voor het afschilferen van de huid, terwijl een skin resurfacing-behandeling de activiteit van de celdeling in balans brengt en herstelt. Dankzij een hoge dosering aan werkstoffen zal de huid zich van binnenuit verbeteren en worden huidproblemen gecorrigeerd. Het uiteindelijke resultaat van een skin resurfacing behandeling is na een maand zichtbaar. De huid krijgt een gezondere uitstraling en is beter beschermd tegen toekomstige beschadigingen.

  Toepassingsmogelijkheden
  Resurfacing biedt goede resultaten bij:
  – vermindering couperose en littekens
  – reduceren van acnebacteriën
  – verbeteren van de huidstructuur
  – huidverstrakking/huidverjonging
  – verminderen van (chronische) roodheid

  Thuisverzorging
  Een op het individu afgestemde behandelmethode voor maximaal resultaat omvat ook een programma voor thuisverzorging die de huid voorbereidt en de behandeling compleet maakt. De pre- en post-producten zijn allemaal op basis van het unieke PH-DVC™ complex. Het PH-DVC delivery complex, gecombineerd met zuren, vitaminen, antioxidanten, ontstekingsremmers, aminozuren en sporenelementen, garandeert een gelijkmatige en gecontroleerde toevoer van actieve werkstoffen.

  De specialist aan het woord
  Schoonheidsspecialiste Mariska Splinter houdt bij iedere behandeling rekening met de wensen van de cliënt en bekijkt wat de huid van deze specifieke cliënt nodig heeft. Ze zet onder andere resurfacing-behandelingen in en beschikt over verschillende apparatuur. Mariska: ‘Ik werk met producten van pHformula. Dit merk focust zich op verschillende huidproblemen. Daarnaast richt het zich ook op het onderhouden van een gezonde huid. Huidproblemen zoals huidveroudering, pigmentvlekken, acne en chronische roodheid kan ik er goed mee behandelen. Doordat er in bijna geen enkel product parfum zit, kan ik het merk ook gebruiken als je een extreem gevoelige huid hebt. Een resurfacingbehandeling verbetert de algehele gezondheid, conditie én uitstraling van je huid!’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply