Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • De invloeden van de winterperiode op jouw huid

  In de wintermaanden heeft je huid extra veel te verduren. De kachels staan aan en de lucht wordt droger, waardoor het vochtgehalte in de huid afneemt. Ook worden de weerbaarheid en conditie van de huid minder goed. Vocht, maar ook vet, hebben we nodig om onze beschermlaag in de juiste conditie te houden en ons te beschermen tegen eventuele schimmels en bacteriën.

  Uit onderzoek is gebleken dat ook langdurige stress de huid versneld kan verouderen. Een teveel aan stress in ons lichaam zorgt voor meer vrije radicalen (toxines), die de collagene en elastine vezels afbreekt. Het vocht neemt af, waardoor de weerstand wordt verminderd, en er kunnen gevoeligheid en irritaties ontstaan. Kortom: het is goed voor je huid om die wat extra’s te geven en de juiste ontspanningsmomenten in te lassen.

  Weerstand van de huid
  Om je huid in balans te houden, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat deze onder invloed van drukte, stress en kou genoeg weerstand behoudt. Je huidverzorgingsroutine up to date te brengen en te houden, is dan ook zeer raadzaam. Ieder seizoen heeft de huid immers andere behoeften. In de salon kunnen we je daarbij helpen door middel van behandelingen afgesteld op de huidconditie, en advies voor productgebruik thuis.

  Meso Infusion
  Een heel mooie behandeling om je huid een boost te geven, is mesotherapie. De Meso Infusion (mesotherapie zonder naalden) wordt ingezet wanneer er rimpels en fijne lijntjes ontstaan door het verlies van elasticiteit en stevigheid. De rimpeltjes worden op een natuurlijke manier verfijnd, doordat met het apparaat hoogwaardige werkstoffen in de cellen ingesluisd kunnen worden.

  Zichtbaar resultaat
  De Meso Infusion kan in een kuurverband gegeven worden voor een langdurig resultaat of een enkele behandeling voor een boost. Al na de eerste behandeling is er zichtbaar resultaat. Na enkele behandelingen voelt de huid steviger en elastischer, en krijgt die weer een mooie en gezonde glow. De doorbloeding wordt hierbij gestimuleerd, waardoor gifstoffen worden afgevoerd en er weer ruimte komt voor celvernieuwing en een betere opname van voedingsstoffen.

  Een gladde, elastische huid en een zichtbaar verbeterde doorbloeding resulteren in een mooie, gezonde uitstraling. Lijntjes en rimpeltjes worden zichtbaar vervaagd.

  Uitgebreide huidanalyse
  Door middel van een uitgebreide huidanalyse brengen de specialisten van LANA / YOUR SKINCARE COMPANY de conditie van jouw huid volledig in kaart, om zo de juiste producten en behandelingen te kunnen adviseren voor iedere tijd van het jaar!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply