Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • De juiste bh voor iedere gelegenheid
  Rate this post

  Het jaar 2020 is een jubileumjaar voor Lady Service, want de winkel bestaat 45 jaar. Al die tijd is de winkel gespecialiseerd geweest in lingerie en badmode in alle maten en cupmaten, en het aanmeten van borstprothesen met aangepaste lingerie.

  Door de jaren heen is er op het gebied van lingerie veel veranderd. Voor vrouwen met grote cupmaten is er veel meer keuze gekomen. Er is ook meer aandacht voor het draagmoment van een bh. Zo draag je bij het sporten een andere bh dan wanneer je uitgaat. Lady Service heeft voor ieder draagmoment een bh in de collectie. Om de bh die aan jouw wensen voldoet te vinden, is professioneel advies nodig, want iedere vrouw is anders.

  De juiste bh voor jou
  De professionele lingerieadviseuses van Lady Service vinden voor hun klanten het juiste merk, de juiste maat, het juiste comfort en de juiste kleur en gewenste optische uitstraling. Bij Lady Service staat de wens van de klant altijd centraal. Iedere klant wordt persoonlijk geholpen door een adviseuse om de juiste bh te vinden.

  Voorbeelden
  Enkele voorbeelden van wensen van klanten:
  – een bh zonder beugel, zonder baleinen, die toch ondersteuning geeft, stevig is en langer meegaat
  – een bh die ondersteunt, een mooi decolleté geeft, er mooi uitziet en niet zichtbaar is onder dunne kleding
  – een bh die feestelijk, verleidelijk en bijzonder is, in de nieuwste modekleur met een goede pasvorm
  – een bh met een voorsluiting voor net na een borstoperatie die comfortabel zit en ondersteunt, en druk geeft op de juiste plaatsen
  – een sport-bh die goed ondersteunt, transpiratie doorlaat, een goede vorm geeft aan de buste en er modern en modieus uitziet

  Badmode
  Het hele jaar door is er ook een grote badmodecollectie aanwezig, met bikini’s, badpakken en tankini’s voor dames met alle cupmaten. Ook bij het uitzoeken van badmode is professioneel maat- en stijladvies van groot belang, want de top van je bikini moet net zo goed zitten als je bh. Verder is het natuurlijk belangrijk dat de badkleding je goed staat en dat jij je prettig en goed voelt in je badkleding.

  De Bradokter geeft antwoord op jouw vragen
  Op de website van Lady Service vind je de Bradokter. Hier worden enkele veel voorkomende bh-problemen besproken. Veel problemen ontstaan doordat vrouwen gedurende hun leven enkele malen van bh-maat veranderen. Om draagproblemen te voorkomen, is het van belang om regelmatig je maat te laten controleren. Meestal is het bij een maatverandering nodig om over te stappen op een ander model bh en een andere maat, om ervoor te zorgen dat een bh comfortabel blijft in het dragen. Heb je moeite om een goed passende bh te vinden? Kom langs bij Lady Service en ondervind wat professioneel maatadvies voor je kan doen. Maak gebruik van de expertise van de lingerieadviseuses en draag voortaan een bh in de juiste maat.

  Jubileumacties
  In het komende jubileumjaar staat er iedere maand een ander lingerie- of badmodemerk van Lady Service in de schijnwerpers, veelal ook met een leuke actie of aanbieding. Meld je aan voor de nieuwsbrief via alakeman@ladyservice.com

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply