Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • De juiste stap

  In je leven zet je heel wat figuurlijke én letterlijke stappen: Als je 70 jaar bent, heb je gemiddeld 4 keer de aarde rondgewandeld. Het is dan ook logisch dat voet- of beenklachten een grote invloed op de rest van jouw lichaam kunnen hebben.

  Steunzolen
  Hulpmiddelen zijn vaak van grote waarde voor de kwaliteit van het dagelijks leven. Stel je voor dat je bijna niet meer kunt lopen doordat je bij iedere stap pijn hebt. Of dat je snel vermoeide voeten hebt. Wees dan goed voor jezelf en laat je onderzoeken door de orthopedisch expert. ­Steunzolen kunnen helpen bij vele klachten. We geven advies over steunzolen waarbij we rekening houden met jouw klachten, het gebruiksdoel en de schoenen die je draagt. Mochten de klachten niet verholpen kunnen worden met een steunzool in een confectiemaat, dan leveren we steunzolen op maat. Deze worden gemaakt in onze werkplaats. Nadat je aan jouw steunzolen gewend bent, ga je merken dat je makkelijker loopt en een stuk minder pijn ervaart.Bij dagelijks gebruik gaan steunzolen 1 à 1,5 jaar mee. Daarna is het verstandig ze te laten vervangen. Steunzolen passen in veel schoenen. Als ze niet in jouw schoenen passen, dan hebben wij een ruim aanbod aan eidentijdse comfortschoenen. Zo weet je zeker dat jouw steunzolen én jouw schoenen een ware match zijn.Met een werkplaats boven onze winkel kunnen wij het proces van adviseren, aanmeten, produceren en afleveren op één adres doen. Handig voor jou én voor ons!

  Comfortwinkel
  Van Dalen Voet&Schoencentrum heeft een grote winkel met comfortschoenen voor zowel dames als heren.We hebben een ruim assortiment in modieuze modellenen kleuren.
  Comfortschoenen zijn schoenen die geschikt zijn om losse steunzolen in te dragen. Ze zijn verkrijgbaar in diverse breedtematen en ze zijn geschikt om individueel aangepast te worden naar jouw voeten. Mocht een comfortschoen onvoldoende loopcomfort bieden, dan kun je ook bij ons terecht voor (semi-)orthopedische schoenen.

  Pedicure
  Onze voeten hebben veel te verduren en voetverzorging is zeer belangrijk. Wanneer je regelmatig naar de pedicure gaat, kun je klachten voorkomen zoals pijn in de voeten, eelt, ingescheurde nagels en pijnlijke kloven. Maar liefst 20% van de Nederlanders krijgen jaarlijks te maken met voetklachten. Onze pedicure Wilma Pellikaan heeft spreekuren bij Van Dalen Voet&Schoencentrum. Neem telefonisch contact op om te kijken wanneer je bij haar terecht kunt voor een behandeling.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply