Rate this post
 • De juiste zorg voor jouw voeten
  Rate this post

  Man of vrouw, jong of oud: iedereen is gebaat bij een goede voetverzorging, of je nu veel zit, staat of loopt. De pedicure kan je helpen om je voeten in optimale conditie te brengen en te houden.

  Klanten kunnen bij Amber Medisch Pedicure terecht voor allerlei klachten, zoals schimmel­nagels, ingroeiende teennagels, eelt en ­likdoorns. Marianne heeft alle kennis in huis om de klachten op te lossen en om narigheid te voorkomen. Ingroeiende teennagels zijn bijvoorbeeld simpel te verhelpen door het laten plaatsen van een nagelbeugel om de teenstand te corrigeren. Ook is Amber Medisch Pedicure gespecialiseerd in het maken van ortheses, die kunnen zorgen voor het ontlasten van diverse drukplekken, met name aan en tussen de tenen en het reguleren van de teenstand. Dit houdt in dat er verlichting wordt ­teweeggebracht bij veelal pijnlijke voeten. Een team van ­gediplomeerde medisch pedicures onder begeleiding van ­Marianne Klomp staat klaar om je voeten deskundig te behandelen, zowel medisch als cosmetisch. De diensten zijn verder uitgebreid met het lakken van teen- en vingernagels met gellak, en de praktijk levert hoogwaardige Gehwol voetverzorgingsproducten. De praktijk werkt met de modernste apparatuur en voldoet aan alle eisen rond hygiëne, is rollator- en rolstoltoegankelijk en gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer: Metro Marconiplein en tram lijn 4 en 8.

  De praktijk is aangesloten bij de branche­organisatie ProVoet, en staat ingeschreven in het KwaliteitsRegister voor Pedicures.
  Jouw voeten verdienen en krijgen aandacht in de praktijk van Amber Medisch Pedicure. Wij heten je van harte welkom!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply