Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • De jurk van je dromen

  Je trouwdag wordt de mooiste dag van je leven. Je bent er al maanden van tevoren mee bezig. Er valt dan ook veel te regelen: van de feestlocatie, muziek, en de catering tot een mooi bruidsboeket en een goede fotograaf. En natuurlijk een prachtige bruidsjurk waarin jij de hele dag zult schitteren.

  Niks moet, alles mag
  Hartenvrouw Bruidsmode is de zaak van Yvette Schokkenbroek en Elma van Putten. Gezelligheid en goed serviceverlening staan er voorop. De twee enthousiaste dames zorgen ervoor dat iedere bruid zich welkom voelt, en er geldt: niks moet, alles mag. Het passen van een bruidsjurk is een ‘once in a lifetime experience’, en daar willen Yvette en Elma graag een bijdrage aan leveren met professioneel en eerlijk advies.

  Voor ieder budget
  Je vindt in de winkel bruidsjurken voor ieder budget, van 300 euro tot zo’n 3000 euro. De belangrijkste merken zijn Très Chic en Diane Legrand. De jurken zijn er in verschillende stijlen, en je kunt passen in een van de twee ruime paskamers.

  Ook voor grotere maten
  Bij Hartenvrouw Bruidsmode kun je ook terecht voor bruidsjurken in grotere maten. En dat betekent dus niet dat er maar een paar van in de winkel hangen. De zaak heeft het hele jaar door zo’n 40 jurken op voorraad vanaf maat 48. De maatvoering loopt tot en met 70.

  Laat je eigen jurk maken
  De winkel heeft sinds 1 november een eigen ontwerpstudio en atelier. Hier kun je de door jou gekozen jurk helemaal naar jouw eigen wensen laten aanpassen en personaliseren. Ook is het mogelijk om avondkleding en galakleding aan te passen, zodat dus ook bijvoorbeeld de bruidsmeisjes en de moeder van de bruid passend gekleed kunnen worden.

  Het complete plaatje
  Om je look op je trouwdag helemaal af te maken, heeft Hartenvrouw Bruidsmode ook allerlei accessoires, zoals sieraden. Je kunt hierbij onder andere denken aan sluiers, oorbellen en -hangers, kettinkjes, armbanden, handschoenen en haarsieraden. Maar de winkel heeft ook bruidslingerie en een assortiment mooie bruidsschoenen, waar je de hele dag comfortabel op kunt lopen.

  De winkel helemaal voor jezelf
  Als je écht in alle rust jurken wilt passen, maak dan een kosteloze ‘VIP-afspraak’. De winkel is dan helemaal voor jezelf en de anderen die je meeneemt. Dit kan elke eerste zondag van de maand.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply